Nordea-fonden giver 10. mio kr. til Dansk Skoleidræt

Niels Grinderslev, generalsekretær i Dansk Skoleidræt, har modtaget ti millioner kroner i støtte fra Nordea-fonden til projektet 'Ny Skole i bevægelse'.

Nikolaj L. Simonsen

I løbet af de næste tre år kan projektet 'Ny Skole i Bevægelse' se frem til en støtte på ti millioner kroner fra Nordea-fonden. Det skriver Nordea-fonden på sin hjemmeside.

Projektet skal hjælpe med vejledning og inspiration til at implementere folkeskolereformens krav om mere fysisk aktivitet i skoledagen for landets folkeskoleelever.

Om donationen siger Niels Grinderslev til Nordea-fondens hjemmeside: "Selvom der er lærere, som ikke har problemer med reformens krav om øget bevægelse, så viser Dansk Skoleidræts undersøgelse tydeligt, at der er en stor gruppe lærere, som ikke føler sig hjemme i den nye virkelighed. Dansk Skoleidræt har som den eneste organisation idræt og bevægelse i skolen som selvstændige fokusområder, og vi sætter nu ekstra turbo på med at hjælpe lærerne målrettet med god vejledning og inspiration til, hvordan reformens mange fine ord kan omsættes til god og let anvendelig praksis ude på skolerne."

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00