svarer 
Pernille Rosenkrantz-Theil

Børne- og Undervisningsudvalget spørger børne- og undervisningsministeren, Pernille Rosenkrantz-Theil, om at klageinstansen mod mobning gøres permanent

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 9, Spørgsmål 3
Ministeren bedes forholde sig til Danske Skoleelevers og Skole og Forældres ønske om, at klageinstansen mod mobning gøres permanent, og ikke blot forlænges i et år.

Svar fra mandag den 4. april 2022
Jeg ønsker at permanentgøre klageinstansen mod mobning. Danske Skoleelever og Skole & Forældre samt andre relevante parter er dog også interesserede i andre revisioner af antimobbebestemmelserne, herunder bl.a. at styrke elevperspektivet. Det er vigtigt, at disse ændringer og eventuelle øvrige ændringer indgår i den samlede revision af antimobbebestemmelserne. Derfor ser jeg frem til de planlagte møder med en bred kreds af interessenter, herunder børneorganisationerne, og mødet i Sammen om Skolen. Når sektoren inddrages, får vi resultater, der virker i praksis og ikke kun på papiret. Det håber jeg kan bidrage til, at både forebyggelse og håndtering af mobbesager forbedres.

Sagsnr.: 22/04646
0:000:00