Dagens podcast: Briterne går, Macron er i førersædet – og Merkel vil skrive testamente

PODCAST: Nye folk er kommet til i EU-Parlamentet og på ledelsesposterne i EU. Men problemerne er de samme: Brexit, migration, Ungarn og fælles forsvar. Altinget: ajour varmer op til det kommende EU-år.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Her på Altinget havde vi sammen med Udenrigsministeriet og Tænketanken Europa sat tre ambassadører stævne for at finde ud af, hvad den europæiske dagsorden er, og hvordan Danmark skal håndtere, at vi ikke vil deltage i en fælles flygtningepolitik – og står uden for et fælles forsvarssamarbejde. 

De emner vender Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, i dagens udsendelse af Altinget: ajour, hvor magasinredaktør Esben Schjørring er vært.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Folkeskolen tester som aldrig før, men i friskolerne er tendensen omvendt Dagens podcast: Folkeskolen tester som aldrig før, men i friskolerne er tendensen omvendt Næste artikel Dagens podcast: Sådan vil ministeren løse udfordringen med de etnisk opdelte gymnasier Dagens podcast: Sådan vil ministeren løse udfordringen med de etnisk opdelte gymnasier
Uffe Elbæk: Jeg er ikke sikker på, at Alternativet overlever

Uffe Elbæk: Jeg er ikke sikker på, at Alternativet overlever

INTERVIEW: Alle kan se, at Alternativet står på sammenbruddets rand. Men hvordan havnede partiet der så få år efter, det stormede ind i Folketinget? Uffe Elbæk fortæller her om partiets fløje, om den skæbnesvangre beslutning om at melde sig som statsministerkandidat, og hvorfor partiet kan ødelægge det hele for sig selv.