Dagens podcast: Nye udfordringer venter for Nato i fremtiden

AJOUR: Forsvarsalliancen har jubilæum og bliver 70 år. Efter en stille periode for samarbejdet er Natos formål nu igen tilbage til udgangspunktet, men fremtiden med en kinesisk stormagt betyder nye udfordringer.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Vestens forsvaralliance runder 4. april 70 år.

De år har været fyldt med et bredt udvalg af udfordringer for medlemslandene − fra truende atomkrig til fredstid i 90'erne, hvor det var i overvejelserne at indlemme Rusland i alliancen.

Nu er formålet tilbage til det oprindelige for Nato, hvor Rusland igen bliver set på som en fælles trussel for medlemslandene. Men endnu længere østpå lurer Kina, hvis ageren alliancen skal holde øje med i fremtiden.

Altinget: ajour ser nærmere på Natos historie og fremtid, hvor forsvarsredaktør Andreas Krog er i studiet.

Lyt også til dette podcastinterview med Claus Hjort Frederiksen om Natos historie.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Danmark indsamler stadig data fra mobilkunder, selvom ordningen er ulovlig Dagens podcast: Danmark indsamler stadig data fra mobilkunder, selvom ordningen er ulovlig Næste artikel Dagens podcast: Hvordan kan pensionskasser hylde bæredygtighed og stadig investere i kul? Dagens podcast: Hvordan kan pensionskasser hylde bæredygtighed og stadig investere i kul?