Dagens podcast: “SF i regering er kun lidt mere sandsynligt end Uffe Elbæk som statsminister”

AJOUR: Der går næppe en dag i dansk politik uden et stort udspil, en overraskende melding eller et nyt initiativ. Erik Holstein giver dig overblik og perspektiv i dagens udsendelse.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

Merete Riisager stiller ikke op til Folketinget til næste valg, København skal byfornyes og udvides for 20 milliarder kroner, ny sundhedsreform på trapperne, finansloven skal i hus, en regering, der siger, at det skal være lettere at hyre udenlandsk arbejdskraft, mens DF og S siger nej, og så vil SF i regering igen.

Ja, dansk politik udvikler sig efter sommerferien med en nærmest febrilsk energi. Hvad er op og ned – og hvad siger det hele om det folketingsvalg, der nærmer sig sikkert, men endnu uvist hvornår, i horisonten?

Magasinredaktør Esben Schjørring har Altinget politiske kommentator, Erik Holstein, i studiet.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Det har økonomerne lært af finanskrisen Dagens podcast: Det har økonomerne lært af finanskrisen Næste artikel Dagens podcast: Svindel med satspuljemillioner – hvad ved vi? Dagens podcast: Svindel med satspuljemillioner – hvad ved vi?
Medarbejdere politianmeldes for svindel i Forsvaret

Medarbejdere politianmeldes for svindel i Forsvaret

SVINDEL: Medarbejdere i Forsvarets Ejendomsstyrelse har i årevis ukontrolleret kunne svindle med indkøb for flere hundrede millioner kroner, konkluderer Rigsrevisionen. Forsvarsministeren kalder sagen meget alvorlig og vil ikke udelukke advokatundersøgelse.