Om  
Martin Ågerup

Cepos' tidligere direktør stifter ny virksomhed

Martin Ågerup blev i september afskediget af Cepos' bestyrelse. Nu debuterer han som iværksætter med virksomheden Popoulos Analytics. "Og det føles godt!," skriver den tidligere Cepos-direktør.

Foto: Niels Ahlmann Olesen/Berlingske/Ritzau Scanpix
August Ølsgaard Larsen

"Jeg har indledt et helt nyt og spændende kapitel af mit arbejdsliv som co-founder og administrerende direktør i opstarts-virksomheden Popoulos Analytics."

Det skriver tænketanken Cepos' tidligere direktør Martin Ågerup på LinkedIn.

Ågerup blev i september afskediget af Cepos' bestyrelse efter 19 år som top-chef i tænketanken. Han blev erstattet af Jes Brinchmann Christensen, der kom fra en stilling som vicedirektør i Dansk Erhverv. 

"Cepos' bestyrelse har i dag afskediget mig. Det skete i mindelighed: Bestyrelsen ønsker at se, hvad en ny direktør kan udrette med Cepos. Det er fair nok. Jeg fik 19 år i mit drømmejob, hvilket jeg er dybt taknemmelig over. Stor tak til alle, især mine fantastiske medarbejdere," skrev Ågerup dengang. 

Nu bliver han så medstifter og administrerende direktør i opstarts-virksomheden Popoulos Analytics, der er grundlagt af Nicholas Clark.

"Hele mit voksne liv har jeg argumenteret for, at vores samfund i højere grad bør baseres på frie markeder og privat foretagsomhed, innovation og iværksætteri. Nu er jeg selv iværksætter. Og det føles godt," skriver Ågerup til sidst. 

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Martin Ågerup

Direktør, Popoulos Analytics, fhv. direktør, Cepos, formand for Instituttet for Fremtidsforskning, i bestyrelsen for Den Berlingske Fond og Johan Schrøders Fond
BA of Science i økonomi og økonomisk historie (Bristol University 1989), MA i europæiske studier (Exeter Univ.) 1991

0:000:00