11 nye centre skal fremme fremsynet forskning

FORSKNINGSMIDLER: Danmarks Grundforskningsfond har besluttet at indlede kontraktforhandlingen om etableringen af 11 nye Centers of Excellence. Se her, hvem der er blevet udvalgt.
Danmarks Grundforskningsfond har besluttet at indlede kontraktforhandlinger om etableringen af 11 nye
Dokumentation

De 11 udvalgte:
Christine Stabell Benn
, Statens Seruminstitut til Center for Non-Specific Effects of Health Interventions (CENSEI). Fonden er indstillet på at bevillige op til 58 mio. kr.

Jørgen Christensen-Dalsgaard, Aarhus Universitet til Stellar Astrophysics Center: Research on the Sun, Stars and Extra-solar planets (SAC). Fonden er indstillet på at bevillige op til 55 mio. kr.

Henrik Clausen, Københavns Universitet til Copenhagen Center for Glycomics (CCG). Fonden er indstillet på at bevillige op til 62 mio. kr.

Bo Elberling, Københavns Universitet, til Center for Permafrost Dynamics in Greenland (CENPERM). Fonden er indstillet på at bevillige op til 60 mio. kr.

Barbara Halkier, Københavns Universitet, til Center for Dynamic Molecular Interactions. Fonden er indstillet på at bevillige op til 49 mio. kr.

Antti-Pekka Jauho, Danmarks Tekniske Universitet, til Center for Nanostructured Graphene (Holey Graphene). Fonden er indstillet på at bevillige op til 54 mio. kr.

Bo Barker Jørgensen, Aarhus Universitet, til Center for Geomicrobiology (CfG). Fonden er indstillet på at bevillige op til 59 mio. kr.

David Lando, Copenhagen Business School, til Friction-finance Research Initiative Copenhagen (FRIC). Fonden er indstillet på at bevillige op til 48 mio. kr.

Mikael Rask Madsen, Københavns Universitet til Center for International Courts (CIC). Fonden er indstillet på at bevillige op til 42 mio. kr.

Charles Marcus, Københavns Universitet, til Center for Quantum Devices (QDev). Fonden er indstillet på at bevillige op til 61 mio. kr.

Lars Boje Mortensen, Syddansk Universitet, til Literary Interfaces of Medieval European Societies (LIMES). Fonden er indstillet på at bevillige op til 37 mio. kr.


Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00