Direktør stopper i Skandia

Den administrerende direktør i Skandia Asset Management og investeringsdirektøren i Skandia Danmark, Morten Halborg, stopper for at hellige sig arbejdet med sociale investeringer. Der afholdes afskedsreception 1. marts.

Efter næsten 15 år i samme virksomhed stopper Morten Halborg i Skandia Danmark.

Baggrunden for stoppet i virksomheden er, at AP Pension har overtaget Skandia.

Den 42-årige cand.polit. har de seneste fem år varetaget stillingen som både administrerende direktør i Skandia Asset Management og investeringsdirektør i Skandia Danmark, der varetager investeringerne for Skandia Pension.

Morten Halborg ser gode muligheder for sit fremtidige virke, hvor han kan trække på sine professionelle erfaringer:

"Mit hovedmål med de næste ti år af mit arbejdsliv vil være at kunne rykke agendaen og markedet for bæredygtige investeringer. Jeg ønsker at gøre en mærkbar forskel ved hjælp af de store summer af investeringsmidler, der er til rådighed i blandt andet den danske pensionssektor for herigennem at sætte et positivt aftryk på nogle af de udfordringer, verden står over for – både socialt og samfundsmæssigt, men også miljømæssigt," siger Morten Halborg til Finanswatch.

I forbindelse med afgangen afholdes der afskedsreception fredag 1. marts.

Stillingen som investeringsdirektør i Skandia Asset Management blev overtaget 1. februar af investeringsdirektøren i AP Pension, Ralf Magnussen.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal