Ny minister om pædagoguddannelsen: “Det er også et kerneområde for mig”

Der blev lagt stor vægt på fremtiden for pædagoguddannelsen ved overdragelsen af posten som ny uddannelses- og forskningsminister til Jesper Petersen. Den nye minister forsikrede, at forbedringer af kvaliteten på pædagoguddannelsen også ligger højt på hans prioriteringsliste.

“Jeg vil arbejde for, at vi med uddannelser af høj kvalitet får dygtige medarbejdere til både virksomhederne og opgaverne i vores fælles velfærdssamfund," lød det fra den nye uddannelses- og forskningsminister, Jesper Petersen (S), ved ministeroverdragelsen fredag.
“Jeg vil arbejde for, at vi med uddannelser af høj kvalitet får dygtige medarbejdere til både virksomhederne og opgaverne i vores fælles velfærdssamfund," lød det fra den nye uddannelses- og forskningsminister, Jesper Petersen (S), ved ministeroverdragelsen fredag.Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Simon Lessel

Trods udskiftning på posten vil der fortsat være stort fokus på pædagoguddannelsen hos den nye uddannelses- og forskningsminister.

Det forsikrede den nye uddannelses- og forskningsminister, Jesper Petersen, ved ministeroverdragelsen fredag både fra talerstolen, og da Altinget Børn fangede ham efterfølgende.

“Den (pædagoguddannelsen, red.) er også et kerneområde for mig,” lød det fra ministeren, inden han fortsatte:

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00