Om Altinget Uddannelse

OM OS: Altinget Uddannelse leverer nyheder, debat, analyser og baggrund om dansk uddannelsespolitik. Vi dækker alt fra grundskole til ungdomsuddannelser, FGU og VUC. 

Placeholder image

Altinget Uddannelse dækker uddannelsespolitik, som den tager sig ud i Folketinget, ministeriet, kommunerne, regionerne og helt ude på de enkelte institutioner.

Vi skriver om lovgivning, forhandlinger, debatter, processer, forandringer, trends, ansættelser, fyringer og meget mere.

Vi følger samtidig indgående ”miljøerne” i Uddannelsesdanmark, og forsøger at give et indblik i, hvad der rører sig hos de aktører og personer, som spiller en rolle i dansk uddannelsespolitik. 

Vores ambition er at producere seriøs og velformidlet journalistik, som perspektiverer, skaber indsigt og klæder læserne på.

Med et seriøst kurateret debatspor på nichen ønsker vi ligeledes at skabe en platform for en vigtig og meningsfuld samtale om uddannelsespolitik.

Du bør derfor læse Altinget Uddannelse, hvis du vil være orienteret om uddannelsespolitik fra folkeskolen og frie grundskoler til gymnasier, erhvervsskoler, VUC, efterskoler og FGU.

Udgivelser
Altinget Uddannelse udkommer hver mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag med nyheder, baggrund, analyser og debat. 

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:


Redaktionen:
Andreas Wind, redaktør
Birk Sebastian Kotkas, redaktionsassistent

Du kan sende navnenyheder og kalenderstof til servicestof@altinget.dk
Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til adm@altinget.dk 

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Uddannelse, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller annonce@altinget.dk 


Politik har aldrig været vigtigere
Få gratis nyheder fra Danmarks største politiske redaktion
Ved at tilmelde dig Altingets nyhedsbrev, accepterer du vores generelle betingelser