Gratis uddrag af ny bog om rekruttering af frivillige

Forlaget Ingerfair udgiver i dag en ny bog om rekruttering af frivillige. Læs kapitlerne om de nye typer frivillige her.

Flygtningekrisen i 2015 fik mange danskere til at engagere sig som frivillige hos de etablerede foreninger. Men nye foreninger og nye måder at være frivillig på blev også et resultat af den store flygtningestrøm. (Arkivfoto)
Flygtningekrisen i 2015 fik mange danskere til at engagere sig som frivillige hos de etablerede foreninger. Men nye foreninger og nye måder at være frivillig på blev også et resultat af den store flygtningestrøm. (Arkivfoto)Foto: Emil Hougaard/Ritzau Scanpix
Claus Nordahl

Frivilligheden er under forandring. Teknologi og ændrede familieliv har vendt frivilligheden på hovedet, og nye typer frivillige har set dagens lys. Ingerfairs nye bog “Sådan rekrutterer du frivillige” tager læseren med på en rejse gennem alt fra rekrutteringsstrategi til målgruppeanalyse.

Gratis uddrag
Nye typer frivillige giver nye rekrutteringsudfordringer, og organisationerne skal i langt højere grad være klar til at modtage de nye typer frivillige, mener forfatterne bag bogen.

Over tre kapitler af den 200 siders store guidebog gennemgår Julia B. Hunt sammen med medforfatterne Troels B. Carlander, Marie B. Holdt og Sylvia Jacobsen rekrutteringsudfordringer og jagten på nye frivillige. Forfatterne mener, at kapitlerne har en særlig relevans for civilsamfundets aktører og har derfor gjort dem frit tilgængelig for læserne af Altinget: civilsamfundets videnscenter.

Du finder kapitlerne her.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00