Kommentar af 
Lars Aslan Rasmussen

Lars Aslan: Spar mig for flæbende "danske syrienkrigere"

KOMMENTAR: Det er svært at mobilisere medfølelsen med de mennesker, der er tog fra Danmark, for at kæmpe for et morderisk islamisk kalifat, men nu alligevel gerne vil hjem til trygge Danmark, mener Lars Aslan.

Syriske myndigheder fjerner ligene fra en massegrav fyldt med ofre for Islamisk Stat, nord for den syriske by Raqqa.
Syriske myndigheder fjerner ligene fra en massegrav fyldt med ofre for Islamisk Stat, nord for den syriske by Raqqa.Foto: Ritzau Scanpix
Lars Aslan Rasmussen

Han er født 1978 og blev valgt ind i Folketinget for Socialdemokratiet i år (2016).

Vis mere
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Der går næsten ikke en dag, hvor vi ikke i radio, tv eller i din skrevne presse, konfronteres med tilfangetagne eller strandede såkaldte ”danske syrienkrigere”, der kommer med den samme lange tåreperser om, at de har sådan fortrudt deres deltagelse på den forkerte side i krigen i syrien - og pludselig savner de Danmark helt vildt.

Først og fremmest er betegnelsen ”danske” helt absurd. De er ikke danskere, men gemene landsforrædere. Det kan godt være at nogle af dem, uheldigvis for os andre, har fået et dansk statsborgerskab. Men danske bliver de aldrig.

Dernæst kommer så ordet ”syrienskriger”, hvilket er ligeså misvisende. Der er tale om en samling ynkelige psykopater der alle som en, har kæmpet for enten Islamisk stat, eller andre islamistiske terrorgrupper i Syrien, der er ligeså vanvittige.

Og lad os lige huske på hvad disse gruppers speciale var og er:
- At gøre helt små piger til sexslaver. 
- Etnisk udrensning og massemord på religiøse mindretal. 
- Systematisk tortur og offentlige henrettelser af politiske modstandere, homoseksuelle og vestlige gidsler. 
- At skabe terror og rædsel i Mellemøsten og i Vesten.

Fakta
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.
Du kan kommentere indlægget i bunden – vi opfordrer til en konstruktiv og ordentlig tone i debatten.
Debatindlæg kan sendes til [email protected].

De er ikke danskere, men gemene landsforrædere.

Lars Aslan (A)

De her ting har alle disse terrorgrupper stået for fra første dag. Det ved alle og det vidste dem der tilsluttede sig disse morderbander også udmærket godt.

De deler alle ideologien om et kalifat, hvor de eneste der er plads til er islamisterne selv, mens alle vi andre skal dø eller gøres til slaver.

At de samme forbrydere nu sidder og flæber overfor den danske offentlighed er selvfølgelig udtryk for bluff, og handler udelukkende om at vinden heldigvis er vendt og, at disse kyniske islamister nu er trængt op i en krog.

De deler alle ideologien om et kalifat, hvor de eneste der er plads til er islamisterne selv, mens alle vi andre skal dø eller gøres til slaver.

Lars Aslan (A)

Så nu savner de lige pludselig det Danmark, hvis indbyggere de ellers så som vantro, der skulle tvangskonverteres eller slagtes. Derfor bør der ikke gives nogen tilgivelse til disse kolde forbrydere.

Hvis de vil søge om tilgivelse, kan de gøre det hos de titusindvis af ofre for deres forbrydelser. Det kan de bare gøre med det samme, uden at vi andre behøves at blandes ind i deres patetiske selvmedlidenhed.

De danske islamistforbrydere ligger udelukkende som de har redt. Absolut ingen vil savne dem.

---------------

Lars Aslan Rasmussen er medlem af Folketinget for Socialdemokratiet. Klummen er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Aslan Rasmussen

Fhv. MF (S)
lærer (Blågaard Seminarium 2005)

0:000:00