Lars Aslan: Spar mig for flæbende "danske syrienkrigere"

KOMMENTAR: Det er svært at mobilisere medfølelsen med de mennesker, der er tog fra Danmark, for at kæmpe for et morderisk islamisk kalifat, men nu alligevel gerne vil hjem til trygge Danmark, mener Lars Aslan.

Der går næsten ikke en dag, hvor vi ikke i radio, tv eller i din skrevne presse, konfronteres med tilfangetagne eller strandede såkaldte ”danske syrienkrigere”, der kommer med den samme lange tåreperser om, at de har sådan fortrudt deres deltagelse på den forkerte side i krigen i syrien - og pludselig savner de Danmark helt vildt.

Først og fremmest er betegnelsen ”danske” helt absurd. De er ikke danskere, men gemene landsforrædere. Det kan godt være at nogle af dem, uheldigvis for os andre, har fået et dansk statsborgerskab. Men danske bliver de aldrig.

Dernæst kommer så ordet ”syrienskriger”, hvilket er ligeså misvisende. Der er tale om en samling ynkelige psykopater der alle som en, har kæmpet for enten Islamisk stat, eller andre islamistiske terrorgrupper i Syrien, der er ligeså vanvittige.

Og lad os lige huske på hvad disse gruppers speciale var og er:
- At gøre helt små piger til sexslaver. 
- Etnisk udrensning og massemord på religiøse mindretal. 
- Systematisk tortur og offentlige henrettelser af politiske modstandere, homoseksuelle og vestlige gidsler. 
- At skabe terror og rædsel i Mellemøsten og i Vesten.

De her ting har alle disse terrorgrupper stået for fra første dag. Det ved alle og det vidste dem der tilsluttede sig disse morderbander også udmærket godt.

De deler alle ideologien om et kalifat, hvor de eneste der er plads til er islamisterne selv, mens alle vi andre skal dø eller gøres til slaver.

At de samme forbrydere nu sidder og flæber overfor den danske offentlighed er selvfølgelig udtryk for bluff, og handler udelukkende om at vinden heldigvis er vendt og, at disse kyniske islamister nu er trængt op i en krog.

Så nu savner de lige pludselig det Danmark, hvis indbyggere de ellers så som vantro, der skulle tvangskonverteres eller slagtes. Derfor bør der ikke gives nogen tilgivelse til disse kolde forbrydere.

Hvis de vil søge om tilgivelse, kan de gøre det hos de titusindvis af ofre for deres forbrydelser. Det kan de bare gøre med det samme, uden at vi andre behøves at blandes ind i deres patetiske selvmedlidenhed.

De danske islamistforbrydere ligger udelukkende som de har redt. Absolut ingen vil savne dem.

---------------

Lars Aslan Rasmussen er medlem af Folketinget for Socialdemokratiet. Klummen er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Forrige artikel Flemming Chr. Nielsen: Hærge den umistelige kulturarv? Ikke tale om Flemming Chr. Nielsen: Hærge den umistelige kulturarv? Ikke tale om Næste artikel Skov-Jakobsen: Idiotikos må ikke knuse noget af det smukkeste vi har skabt Skov-Jakobsen: Idiotikos må ikke knuse noget af det smukkeste vi har skabt
 • Anmeld

  S.Andersen

  NEMLIG!

  Kan kun give Lars ret - håber inderligt Trads, Stampe, Østergaard og de øvrige islamtilhængere vågner op.

 • Anmeld

  Jens Erik Starup

  Populisme.

  Det populistiske spøgelse har tilsyneladende helt fortrængt socialdemokraternes forstand.

 • Anmeld

  N. Øljøh Kireh

  Ingen vil savne dem?


  For 3 år siden i 2015 lykkedes det ikke i Sverige at få en ISIS-kriger dømt, fordi det kunne bevises at han og hans ¨åben var financieret af den engelske stat.

  Så, jo den engelske stat og andre vestlige stater "savner" disse krigere i deres dobbeltmoralske hykleri.

 • Anmeld

  S.Andersen

  @Jens Erik Starup

  Tror nærmere der i stedet er tale om realismen der endelig har ramt socialdemokraterne.

 • Anmeld

  N. Øljøh Kireh

  Lad os endelig få dem hjem,


  og sandheden frem om de vestlige efterretningstjensters dybe involvering og financiering af og i ISIS.

  Det er ubekvemme sandheder, der vil komme frem, og derfor kører der en kampagne om at også disse menneskers retssikkerhed ulovligt eroderes ned i et glemsens hul, hvor skattebetalte køer i millardklassen er begravet .

  Altså hvis de kommer hjem,
  og derfor kommer de ikke hjem.

 • Anmeld

  Jens Erik Starup

  Populisme.

  Problemet med den manglende stuerenhed breder sig. Nu nøjes socialdemokraterne ikke med at sætte sig i hjørnerne. De sætter sig skam frisk og frejdig midt på torvet.

 • Anmeld

  N. Øljøh Kireh

  Er der andre grupper af statsborgere Socialdemokratiet ønsker at fjerne


  retssikkerheden for, eller skal retssikerheden være et nyt tilfældigheds spil, der administreres af politikere og dommeres ofte forførte politiske overbevisninger.?

  Hvordan kan Socialdemokratiet tordne mod Polen i denne tid, når man selv sit eget land så inderligt ønsker politiske domstole?

 • Anmeld

  Arne Bjerring

  Syrienskrigere

  Lars Asland har, som resten af Socialdemokratiet glemt, at menneskerettigheder også gælder dem vi ikke kan li’.
  Selvfølgelig skal de hjem og straffes, det er jo også det kurderne ønsker.

 • Anmeld

  Finn West · Konsulent

  Forbrydelse og konsekvens

  Man skal straffes i det land hvor man har udført forbrydelsen - køre du for stærkt og der sker en ulykke fx i Frankrig bliver du dømt der.

 • Anmeld

  Niels · Specialarbejder

  Meget fin artikel

  Selvfølgelig vil ingen savne dem. Der er intet populistisk i at mene det. Det er sund fornuft at forsvare sig mod disse morderiske forbrydere. Landsforræddere som der skrives. Jeg er ikke selv socialdemokrat, men mere på venstrefløjen. Og jeg græmmes også, når politikere forsvarer disse umennesker. Så tak for artiklen.

 • Anmeld

  Bjarke · Statslig

  Godt brølt

  Ved at man gerne bringer rettigheder ind og populisme, og så er den debat lukket !

  Men han har ret, vi skal ikke have ham tilbage, han er tyrkisk statsborger, så det skal vi eller Danmark ikke blande sig i.

  Var han dansk statsborger er han en landsforrædder og har heller ikke noget t gøre her, man huser ikke fjenden. Drop pladder humanisme. Jeg vil altid være socialdemokrat !

 • Anmeld

  Kim Kaos

  Dødsdomme

  Vi kan trøste os med, at de med større og større fart er begyndt at udskive dødsdomme over dem de har i fangenskab - så om et par mnd. så løser problemet sig selv.

 • Anmeld

  Jens Buur · Particulier

  Landsforrædderi.

  Landsforrædderi forudsætter at man er borger i det land man gør det imod, Det er altså ikke et skældsord som mange tror. Han har støttet vore fjender og det må han nu stå til regnskab for. Lars A. som har gået på mit gamle minderige seminarium, burde huske noget bedre for eksempel Socialdemokraternes vage holdning til folk der deltog som tyske frivillige under anden verdenskrig (og dermed gjorde samme forfærdelige ting) mens de for frem med bål og brand mod Spaniensfrivillige. Husk også at mange af de der har højrefløjsmeninger har tidligere landsforrædere i familien. Husk det med sten og glashuse, og hav det i hovedet når man skriver.

 • Anmeld

  Morten Holgersen · Entreprenør kandidat for Nye Borgerlige

  Dem der melder sig til krig mod Danmark, er ikke danskere mere!

  De har valgt landet, de vil kæmpe for. Farvel.
  Da vi stadig er i krig mod Islamisk stat, er det også den militære straffelov der gælder.
  Og der er skrevet forkert; det hedder ikke "hjem" til Danmark!
  Det hedder "tilbage" til Danmark, men vi vil ikke have fjender her.
  Så der er lukket for "tilbage"
  Nogen beslutninger er endelige..
  mvh

 • Anmeld

  marie-chantal aquilegye · PENSIONERET

  Bedømmelse

  Ja jeg HÅBER ikke at regeringen vil tage denne syrienskriger hjem igen. Lad ham bare blive i det dynd, han er kommet til.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Anmeld

  Ib Heinisch

  For mange klaphatte i Danmark

  Jens Erik Starup, jeg er helt enig med dig. Problemet er, at der efterhånden er for mange klaphatte som Lars Aslan Rasmussen i Danmark. Uvidenhed og dumhed er blevet det nye normale.

 • Anmeld

  Niels Larsen · Specialarbejder

  enig

  Lars Aslan Rasmussen, jeg er helt enig med dig. Problemet er, at der efterhånden er for mange klaphatte som Ib Heinisch i Danmark. Uvidenhed og dumhed er blevet det nye normale.

 • Anmeld

  M. Bertelsen · Pensionist

  Niels Larsen

  Helt enig.
  Synes de pågældende glemmer, Syrien psykopaten er IKKE dansk statsborger, men TYRKISK. Så lad Tyrkiet tage sigaf. af det møgdyr !

 • Anmeld

  Jens Ole Mortensen

  Enig mad Aslan

  Men lad alligevel det røvhul blive stillet for en dommer i Danmark.
  Jeg er vokset op ikke så længe efter 2WW. Og jeg husker at ingen havde medlidenhed med tyskertøser som blev klippet skaldet og drevet nøgne gennem byen. Eller stikkere , som blev stillet op af en mur og skudt af udvalgte politifolk, hvor ingen af dem vidste om de skød med løst krudt eller de dræbende skud. Jeg bebrejder ikke vores had og hævntørst til Nazisterne, men det er ikke noget, vi som, eftertidens danskere kan være stolte af.
  Lad os vise at vi er bedre end de og at vores frihedsidealer og retfærdig er deres overlegen
  Og nej, vi kan, og skal, ikke, tilgive omtalte is-kriger, for det de har gjort mod de vestlige lande er nålestik i forhold til hvad de har gjort mod muslimer. Og ikke mindst kurdere , som besejrede vores fjender og som vi nu lader i stikken.
  Pågældende Is-kriger er dog tyrkisk statsborger. Og så kan han jo ikke rigtigt være dansk landsforrædder, Vel ?
  Han bør have samme straf som Brevik i Norge, som vel heller ikke kan tillade sig at kalde sig norsk.

 • Anmeld

  Niels O

  Hvor mange er det...

  ...det drejer sig om?

 • Anmeld

  Morten Holgersen · Entreprenør kandidat for Nye Borgerlige

  Mange.

  Hver eneste er én for mange.
  Og aldrende pissehviskere der tror lille islamistiske hovedafhugger bare har haft en dårlig danskerbetalt opvækst, er ligeså hovedløse som de stakler lille muhammed ali huggede hovedet af. og ligeså historieløse som en lige så aldrende historiker fra RUC.
  mvh

 • Anmeld

  Bjørn RosengrenKonsulent.

  Hjem fra Syrien ?

  Kunne forstå folk der tager til andre lande hvis de kæmpede for noget der ville give folk fred og ro til at leve udholdelige liv og ikke liv under religiøst vanvid og lign.Ham det fjols der tog til Syrien for at kæmpe for et regime af selvbestaltede hellige krigere .Han skal aldrig til Danmark,det er da tydeligt hans ønske samfund ikke rigtigt harmonerer med det Danmark kan tilbyde.

 • Anmeld

  Max Tranebæk · Flymekaniker

  Ja til vores gode friheden og Et stort nej til islam.

  Sælg ikke vores gode velfærd og demokrati. til
  Egohumanister, Venligboer, politisk-korrekte og andet godtfolk.
  Der forsvarer en samling ynkelige islamistise psykopater

 • Anmeld

  Kurt Strand

  Skur

  Vi havde en gang et lille skur på Dyssen der tog sig af den slags kanaljer

 • Anmeld

  Niels O

  "Hvor mange er det, det drejer sig om?"

  Nå, det kunne jeg ikke få svar på.

 • Anmeld

  s.andersen

  kurt strand

  Pas på at Zenia Stampe ikke læser dit indlæg - hun er totalt forgabt i de mørke mænd og kan slet ikke forestille sig at vi selv tog affære overfor problembørnene med en alternativ opdragelse. Du ville ødelægge hendes forkvaklede syn på verdenen. ( ironi kan forekomme)!

 • Anmeld

  s.andersen

  Niels O

  Ca 100 % for mange - er det svar nok?

 • Anmeld

  Niels O

  S.Andersen

  Nej, det er slet ikke et svar. Jeg afventer fortsat.

 • Anmeld

  Allan Gorm Larsen · Pensionist

  Hjem??????.

  "Danske " syrienkrigere vil gerne "hjem" til Danmark igen.
  Fandeme nej!!!!!!!. De fortjener at rådne op i de lande de er havnet i.
  Danskere???. HA!!!!!. Så må jeg være kineser. De har forrådt Danmark, deres "elskede fædreland". Hvorfor tror de så at de bare kan få aflad for deres SKÆNDSHANDLINGER?. NEJ, dem har vi ALDELES IKKE brug for, tvært imod!!!. SÅ ER DET SAGT!!!!!!!!!.

 • Anmeld

  Jens Erik Buur · particulier

  Fantastisk sprogbrug

  Selv om vi i princippet kunne være enige med dig A.G. Larsen, så så må jeg (og sikkert mange andre ) lægge afstand til dine udtalelser, ved ikke om den slags sprogbrug skyldes hjerneskade ! Lav intelligens! eller andet. Var du en af dem eller støttede du at frikorps Danmark folk ikke var danskere? Ville du ønske at de var sendt retur til Sovjetunionen for at tage deres straf. Eller var du en af e mange socialdemokrater der tillod at de gik frit omkring og deltog i dansk terror. Vi er blevet klogere Ja. men kun delvist for vi lader os stadig styre af følelser. For det er meget enkelt, er han Tyrkisk statsborger, så er det jo Tyrkiet som eventuelt skal tage sig f ham. Er han dansk, så skal der som andre danskere undersøges om han har begået en dansk forbrydelse, og så er det DOMMERE ikke folkedomstol der skal dømme ham. Så stik piben ind eller skriv i samme sprogbrug din forargelse over de kernedanske der deltog som nasister.

 • Anmeld

  søren adsbøll · selvstændig

  så spørger jeg lige ...

  Er der nogen der kan forklare ,hvorfor en landsdækkende tv kanal , bruger resourcer og tid og energi på at producere en tåreperser af en dokumentar, hvor vi skal tvangsfodres med et partsindlæg, der vil have befolkningen til at forstå , at alle skal have en chance til. Man reverenter talt skider på at øglen har deltaget i det mest bestialske regime vi kan mindes at have set- manden er ikke engang dansk statsborger, og alligevel stikker man en mikrofon op i bærret på ham. Hvad med vores sikkerhed hvis den skid ender her ?? Er der da ingen grænser for hvad journalist fjolser mener har en “vinkel” . Det er så meget ude i hampen, ,at det trodser enhver beskrivelse, og der burde fra politisk hold rejses spørgsmål til den eller de ansvarlige.
  Derfor.. overskriften..!jeg spørger lige

 • Anmeld

  Allan Gorm Larsen · Pensionist

  Sprogbrug.

  Nej, jeg har hverken støttet Frei korps Daenemark, eller nogen anden. Jeg var ikke født dengang.
  Det kan godt være at mit indlæg er mere "svovlholdigt" denne gang, end det plejer, men jeg er efterhånden så dødtræt af, at hver gang nogle "danskere" rejser til Syrien, for bl.a. at "kæmpe" for IS, så sættes både himmel og jord i bevægelse for at få dem "hjem" igen. Normalt plejer jeg at beherske mit sprogbrug, men somme tider kammer det lidt over, i sær når sådan noget, som netop dette irriterer mig. Jeg beklager meget.
  Hvad min iq angår , så tror jeg ikke at det er en opgave for andre at bedømme, i det jeg heller aldrig bedømmer andre på dette.

 • Anmeld

  Morten Holgersen · Entrepreneur og ballonskipper (det er bare gas!)

  Der skulle være Nyhedschok i mikrofonen.

  De eeelsker at rejse for andres penge i tv2. Speedbåde, helikoptere, det er virkelig en roadmovie, nu m islamleflen på spoileren.
  Hvor er ham Michael Dyrby nu? Han var så god til selfier.. Flyv en hest til Islamisk Stat, "kom nu frem, Ibrahim! om lidt så kysser jeg dig!"
  Ironi kan forekomme.
  mvh

 • Anmeld

  Kim Kaos

  Fordi.......

  @ søren adsbøll

  De vælger den vinkel fordi de er radikale Zenia-typer.

  Det var gået op for TV2 at et politisk flertal ikke ønsker de møgdyr hjem, så i et forsøg på at vende stemningen blandt befolkningen gik de i gang med at producere en hulke historie og fik med den tyrkiske statsborger Ömer Kücükavci hægtet et par kvinder og børn på og så rullede de den radikale hulkehistorie ud.

  Men meget tyder dog på at de har foregnet sig - og har i sidste ende skadet deres sag.

  Politikerne er nu, efter den sidste tids debat, helt klar over at flertallet af vælgerne ikke ønsker de møgdyr hjem og at det vil være politisk selvmord at forsøge at få dem til Danmark.

  Så på en måde bør vi takke TV2 for at gøre det helt klar at en pæn del af dem slet ikke ejer et dansk statsborgerskab og derfor slet ikke er vores ansvar - så kan de være født og opvokset i Ishøj eller Herlev - danske er de ikke.

  De få der ejer et dansk pas har forlængst fraskrevet sig deres statsborgerskab - nogle endda helt officielt - og erklæret deres kærlighed til ISIS og i flere år har de helt accepteret at kvinder og børn blev voldtaget og solgt som sexslaver - de har jublet når unge mænd blev smidt ud fra højhuse eller når kvinder blev stenet til døde og måske endda selv deltaget aktivt.

  De har skudt på danske og allierede soldater og generelt deltaget i krighandlinger vendt mod os og civile.

  Nogle hævder at de "kun" har bagt brød - men det er ligegyldigt om man selv dræber eller man fodre dem der gør.

  Nu sidder de så som fanger - anklaget for ganske alvorlige forbrydelser og må så tage deres straf - er de heldige så går det hurtigt - de bliver en mørk nat slæbt ud og enten skudt eller hængt og så er det slut.

  Under alle omstændigheder så får de det de har fortjent eller som man siger:

  Karma is a bitch

 • Anmeld

  N. Øljøh Kireh

  Dømt uden rettergang, det er det nye sort, ikke bare hos ISIS, men også her i kommentarerne.


  Er vi ikke bedre?.........

  Hvordan skal sandheden komme frem?

 • Anmeld

  N. Øljøh Kireh

  ”Ingen kemikalier er relevante for [konventionen om kemiske våben] CWC er blevet fundet.”  En foreløbig rapport, der blev offentliggjort fredag ​​af Organisationen for Forbud mod Kemiske Våben (OPCW), fandt ingen spor af nogen nerveagent på stedet for et mistænkt kemisk angreb i den syriske by Douma. OPCW-rapporten siger det entydigt som følger :

  Der blev ikke påvist nogen organofosfornervenstoffer eller deres nedbrydningsprodukter i miljøprøverne eller i plasmaprøverne fra påståede tab. "

  Sammenlign de nyligt offentliggjorte officielle OPCW-fund med 5-siders White House-vurdering udgivet den 13. april, bare dage efter det påståede angreb. Nu modsagt af de nye OPCW-fund , hævdede Det Hvide Hus , at sarin blev brugt i Douma :

  En betydelig informationskode peger på regimet ved at bruge klor i dens bombardement af duma, mens nogle yderligere oplysninger peger på regimet og også bruger nerveagenten sarin. "


  Ja, en rigtig overskrift: CNN skærmbillede af dækning af det påståede kemiske angreb i april 2018.

  Firebrand British MP George Galloway reagerede som følger øjeblikke efter OPCWs resultater blev offentliggjort :

  Var det, var det nyheden? Hvad med Douma? Det kemiske våben angreb? Den nerve agent bomber, der regnede ned på Douma, der tog os til randen af ​​anden verdenskrig?

  OPCW har netop rapporteret, godt to timer siden ... Der var ikke noget nervegasangreb på Douma. Der var ingen nervemidlet indsat på Douma. Vi blev taget til 3. verdenskrigs brink på en crock. En crock af forgæves propaganda. Ring nogen klokker? ”  Ingen nerveagenter, konkluderer OPCW-rapport
  Den 7. april påståede kemiske angreb, som i høj grad skyldes vestlige lande og medierne om Assads styrker, resulterede i massive amerikanske ledede hævningsforstyrrelser mest koncentreret om mistænkte kemiske produktionsanlæg i Damaskus.

  På det tidspunkt opfordrede både FN og OPCW-tjenestemænd forsigtighed til at bebrejde "animal Assad" for "brug af nerveagenter", da mange verdensoverskrifter adspurgte en kort stund efter videoer, der hævdede at vise scoringer af kemiske angreb ofre først opdrættede (og selvom CW-eksperter selv advarede om, at der ikke var en enkelt neutral observatør på stedet for at bekræfte sådanne krav, da det skete), den seneste OPCW-rapport modsætter sig fortællingen, der hurtigt størkner i det almindelige.

  #OPCW rapport om #Douma

  "Der blev ikke registreret organofosfornervenstoffer eller deres nedbrydningsprodukter i miljøprøverne eller i plasmaprøverne fra påståede dødsfald" https://t.co/HxOlNfNbC7 #Syria  Nerveagenter som sarin blev hurtigt forbundet med overskrifter med ubekræftede påstande om et klorangreb, for eksempel i den følgende store britiske overskrift en dag efter hændelsen: Den syriske regering anklaget for at bruge nerveagenter, da dødsfaldet fra Douma 'kemiske våbenangreb' stiger .

  Ligesom snesevis af andre fremmet historien ukritisk følgende :

  Forsvaret Ghouta Media Center hævdede, at en helikopter havde tabt en tøndebombe indeholdende sarin , og en anden organisation hævdede, at et hospital var ramt af en klorbombe .

  Med billeder af kvinder og børn, der skummede fra mund og næse, der cirkulerer på sociale medier, blev dødstoldet fra lørdag aftenens angreb på byen sagt at være steget til mindst 49, og nogle observatører siger, at mere end 150 mennesker er blevet dræbt. "

  Dette som Det Hvide Hus sagde, at det havde "meget stor tillid", udførte den syriske regering angrebet og baserede sin vurdering, som MSNBC rapporterede på det tidspunkt, dels om følgende : "blod og urinprøver opnået af USA fra ofre for den kemiske strejke blev testet positivt for klorgas og et nervemiddel . "

  Den 5-siders hvide hus vurdering udgivet den 13. april hævdede, at sarin blev brugt i Douma, som nu modsiges af OPCW :

  En betydelig informationskode peger på regimet ved hjælp af klor i dens bombardement af duma, mens nogle yderligere oplysninger peger på regimet, der også bruger nerveagens sarin. ”  Læs mere om 'Chemical Attack' i Douma:

  Famed War Reporter Robert Fisk når syriske 'Chemical Attack' websted, konkluderer "de blev ikke gasede"
  USA, frygter ufordelagtige OPCW-resultater, beskylder Rusland for "Hacking" Douma Evidence
  Gør sans for de konfliktbaserede rapporter fra Syrien
  OPCW-efterforskere konstaterede rapporteret "Ingen Bevis" for kemiske våben på syriske faciliteter målrettet af USA


  Medieoverskrifter Debunked
  I løbet af april og efterfølgende måneder fortsatte journalister og pundits at forbinde ofrenes lidelser i Douma med den dødelige sarin nerve agent , som et NPR-stykke med den følelsesmæssigt gribende overskrift, Syrian 7-Year-Old: "Jeg vil gerne være en læge Jeg kan hjælpe i et kemisk angreb ' , foreslog: "USA siger, at det er meget sikker på, at beviser peger på brugen af ​​klor og muligvis en nerve agent, måske sarin."

  Det Hvide Hus begyndte at bygge sin sag mod Assad på denne mystiske blod og urin "data" , der i sidste ende førte til præsident Trump frigørelse over 100 tomahawk missiler på Damaskus, blev ikke fundet i OPCWs resultater, der blev udgivet fredag .

  Her er CNN rapportering i dagene efter arrangementer i Douma:

  CNN's @drsanjaygupta : Sarin gas virker som et "pesticid på mennesker ... dette er noget, der er ekstremt dødeligt, noget der virker rigtig hurtigt" https://t.co/RHfFxPhIg9 https://t.co/EF8noAyjtq

  - Anderson Cooper 360 ° (@ AC360) 14. april 2018

  Men igen, fredagens OPCW foreløbige rapport, som i modsætning til de fleste andre blandt sine vurderinger omfattede en verificeret fuld OPCW-forsamlingskæde for de fleste prøver, da dens efterforskere rent faktisk studerede webstedet (især i april 2017 Khan Sheikhoun påstået CW-angrebssite blev aldrig besøgt af efterforskere ), lyder som følger:

  OPCW udpegede laboratorier udført analyse af prioriterede prøver. Resultaterne viser, at der ikke blev registreret organofosfornervenstoffer eller deres nedbrydningsprodukter i miljøprøverne eller i plasmaprøverne fra påståede dødsfald. Sammen med eksplosive rester blev der fundet forskellige chlorerede organiske kemikalier i prøver fra to steder , for hvilke der er fuld kæde af forældremyndighed. Arbejdet fra holdet for at fastslå betydningen af ​​disse resultater er i gang. FFM-holdet vil fortsætte sit arbejde med at drage endelige konklusioner. "

  Kan du huske lige efter, at Skripal angreb en enorm neo-con-push for at bombe Syrien på grund af påstået nerveagentangreb på jihadi holdt Douma? Før Robert Fisk ankom og fandt det usandt? Nu bekræfter OPCW ingen nerve agent. Nogle klorforbindelser fandt oprindelse og betydning uklart. https://t.co/nyEHxEy8Kc

  - Craig Murray (@CraigMurrayOrg) 7. juli 2018  "Chlorerede organiske kemikalier" men ingen klorbekræftelse
  Interessant nok er overskrifterne nu meget omtale af "forskellige chlorerede organiske kemikalier" - med Reuters for eksempel understreger, at kemiske våbenagentur finder "chlorerede" kemikalier i Syrias Douma .

  Ordet "klor" bruges kun to gange i OPCW-delårsrapporten , både i karakteriseringer af sociale medier og indeholder ikke nogen erklæring om "bekræftelse" af klorangeringer, på trods af de nuværende medierapporter, der fejlagtigt tyder på, at OPCW har fundet ofre i Douma, der døde fra kloreksponering.

  Tilsyneladende både Reuters og BBC blev tvunget til hurtigt at korrigere deres rapportering af fredagens OPCW dokument , som både oprindeligt hævdede, at OPCW efterforskere bekræftede klor bruges i Douma, mens dokumentet læser forskellige chlorerede organiske kemikalier blev fundet i prøver fra to steder (Reuters udstedt den følgende korrektion : Korrigerer til "forskellige chlorerede organiske kemikalier" i stedet for klor , og BBC ændrede overskriften fra "klorgas" til "mulig chlor").

  Denne subtile skelnen er vigtig som Moon of Alabama blog forklarer :

  De "forskellige chlorerede organiske kemikalier" er ikke overraskende. Klor anvendes i vid udstrækning til vandrensning og rengøring, og "chlorerede organiske kemikalier" findes i enhver husstand.

  I de tekniske noter i OPCW-rapporten bemærkes, at et af laboratorierne har fundet "Fejlfinding", "Trikloreddikesyre", "Chloralhydrat", "Triklorphenol" og "Chlorphenol" i nogle af de prøver, der fandt sted. hændelsessteder. Disse er alle stoffer, der ikke er overraskende i noget opbygget miljø og især inden for ethvert hjem. Dichloreddikesyre " er for eksempel" et spor af chlorering af drikkevand ". Chlorhydrat er ligeledes et "mindre biprodukt af chlorering af vand, når der er organiske rester som humane syrer". De andre stoffer er heller ikke ualmindelige og af forskellige husholdningsbrug. "

  Og vigtigere er der ikke i interimsrapporten angivelser af mængder eller koncentrationer, hvor disse fælles stoffer blev fundet, hvilket gør det umuligt at konkludere yderligere, om de var en del af et kemisk angreb eller var våben.

  I stedet opført flere gange i løbet af de tekniske noter af prøver udtaget er ”Ingen kemikalier er relevante for [konventionen om kemiske våben] CWC er blevet fundet.”

  foreløbige OPCW Fact Finding Mission rapport er ud https://t.co/sym4QBKpJ9
  Flere tabeller, to linjer vist nedenfor. Alle eksempler negative: "Ingen nerve agent relaterede kemikalier opdaget." "Der er ikke fundet nogen kemikalier, der er relevante for CWC".

  US-UK-Fr hævder at sarin synes at være bedragerisk. pic.twitter.com/M9SBVab4fr

  - Stephen McIntyre (@ClimateAudit) 6. juli 2018

  OPCW-rapporten konkluderer f.eks. Et separat påstået kemisk angrebssted i samme rapport : "FFM kan ikke med sikkerhed bestemme, om et bestemt kemikalie blev anvendt som et våben i de hændelser, der fandt sted i kvarter i Al-Hamadaniyah og i området Karm al-Tarrab. "  "Ikke-vedholdende, irriterende stof"
  Rapporten havde imidlertid denne interessante linje : "FFM bemærkede, at de personer, der er berørt af de indberettede hændelser, i nogle tilfælde kan have været udsat for en form for ikke-vedholdende, irriterende substans."

  Dette ser ud til at være i overensstemmelse med kilder, som vi fremhævede i den berømte krigsreporter Robert Fisk Reach Syriske 'Chemical Attack' websted, konkluderer, at de ikke blev gasset - kilder, som foreslog, som en læge, der blev interviewet af Robert Fisk i Douma, vidnede om, at " patienterne ... var overvinde ikke af gas, men ved ilt sult "på grund af konventionelle våben, der lander på eller i nærheden af ​​et underjordisk hus, hvor civilbefolkningen gemmer sig.

  Fisk identificerede lægen ved navn - Dr. Assim Rahaibani - hvilket er bemærkelsesværdigt med den kendsgerning, at al tidlig indberetning fra Douma ofte påberåbte "navngivne læger" og anonyme oppositionskilder til tidlige påstande om et klorgasangreb (som hurtigt blev morphed til en uverificeret "blandet" chlor-og-sarin-angreb).

  Fisk beskriver den syriske læges vidnesbyrd om det uafhængige . Lægen var adamant i hans vægt, at civile kvælte masse og ikke blev gaset :

 • Anmeld

  N. Øljøh Kireh

  BBC Misrepresent OPCW Report to Uphold UK FCO Narrative on Douma


  Jul 7 at 11:12am
  Video - thanks to Skwawkbox who managed to record the original BBC report making the claim that "chlorine was used" in Douma... we have clear evidence of the BBC either lying outright or being unable to read the OPCW report correctly. The BBC later changed the headline on their report to read " Syria war: 'Possible chlorine' at Douma attack site - watchdog" unfortunately too late for those who had spotted their seemingly deliberate attempt to mislead the public on Syria yet again.
  Remember that this narrative fed to the West by the UK State-funded (among other leading regime changer governments in US Coalition) White Helmets led to the unlawful bombing of Syria on the 14th April 2018.

  Skwawkbox Report: BBC News Joins Fake News Scandal Over OPCW's Douma Chlorine Report.

  Reuters also produced a misleading report: Chemical Weapons Agency Finds "Chlorinated" Chemicals in Syria's Douma

 • Anmeld

  Helle Baldersbæk · Journalist

  Krigerne er ikke landsforrædere

  Muslimerne, som Danmark tog pænt imod og gav dem forhold og muligheder, de end ikke kunne have drømt sig til hjemme hos sig selv, og senere ikke kunne være i deres bukser af begejstring over at få muligheden for at slå folk ihjel og voldtage tilfangetagne kvinder, er ikke landsforrædere.
  Man kan kun forråde sit eget land, og disse besynderligheder, der stammer fra gudsforladte kroge og afkroge er ikke danskere og kan således ikke forråde Danmark.

  Selvfølgelig skal disse absurde mænd ikke til Danmark. Vi har nok af deres søstre og brødre i ånden, og der er ingen grund til at hente bevist livsfarlige folk hertil.

 • Anmeld

  Theresa · Jeg elsker min mand så meget

  Jeg elsker min mand så meget

  Jeg elsker min mand så meget, vi var glade for to børn, en dreng og en pige. 3 måneder siden begyndte jeg at mærke nogle mærkelige ændringer fra ham. et par uger senere fandt jeg ud af, at min mand ser nogen anden. Han begyndte at komme hjem sent fra jobbet, han bryder sig næppe om mig eller børnene, nogle gange går min mand ud og kommer ikke engang hjem igen i nogle dage. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at løse dette problem, men intet arbejdede. Jeg blev meget bekymret og havde brug for hjælp. Jeg læste om Dr Goko-historier på et websted, der foreslog, at Dr Goko kan hjælpe med at løse ægteskabsproblemer, genoprette brudte forhold osv. Så jeg kontaktede ham, og jeg fortalte ham mine problemer. Han fastsatte mit ægteskab, og han giver en løsning på mit problem, nu er min mand og jeg igen sammen igen. alt fungerer godt i mit ægteskab, og jeg er så glad for, at dr. Goko bringer min mand tilbage til mig med succes. hvis der er noget problem i dit hjem, sundhed, ægteskab / forhold og mere send email til dr.gokosspiritualcaster@gmail. com du kan give ham en whatsapp chat på +2348056398964