Debat

L&F: Gyllen må være steget Kjeld Hansen til hovedet

KOMMENTAR: "Jeg kan simpelthen ikke genkende, at min arbejdsplads skulle være i krise," skriver Landbrug & Fødevarers direktør for politik og kommunikation, Morten Høyer, i en replik til gårdejer Kjeld Hansen.

Arkivfoto.
Arkivfoto.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Cecilie Gormsen

Redaktionschef på Altinget. 

Cecilie blev uddannet journalist i 2013 fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og var derefter nogle år på Berlingske, hvor hun også har været i praktik.

Ansat på Altinget siden marts 2015, hvor hun havde ansvaret for Altingets forsiden, inden hun blev redaktionschef.

Twitter: @ceciliegormsen

 

Vis mere
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Af Morten Høyer
Direktør for politik og kommunikation, Landbrug & Fødevarer

Kjeld Hansen har begået et synspunkt, som man kan læse her på Altingets hjemmeside. Inden jeg går i rette med indlægget, så bør læseren have et par baggrundsoplysninger om Kjeld Hansen, som Altinget ikke giver os. 

Jeg tror ikke, Kjeld Hansen vil være uenig, men derimod stolt af titlen som Danmarks største hader af det moderne landbrug. Gennem mange år har Kjeld Hansen drevet hjemmesiden gylle.dk, der er dedikeret til at kritisere det danske landbrug, som det er flest. 

Der bliver som regel hældt megen gylle ud i Kjeld Hansens indlæg, og dette er heller ingen undtagelse. At Altinget vælger at viderebringe Kjeld Hansens mystiske postulater, der er forsøgt camoufleret som journalistik, er nok ikke opbyggende for mediernes flossede troværdighed. Men vurderingen er måske, at der skal lidt gang i gaden. 

Fakta
Indlægget er alene udtryk for skribentens egen holdning. 

Du kan kommentere indlægget i bunden. Vi opfordrer til en konstruktiv og ordentlig tone i debatten.

Debatindlæg kan sendes til: [email protected]

Og gang i gaden kommer der i Kjeld Hansens indlæg. Dramaturgien er i orden, når det fortælles, at Landbrug & Fødevarer var nødsagede til at haste-forfremme en medarbejder til viceadministrerende direktør. Men virkeligheden er, at Anne Arhnung har haft den titel hos os i mange år.

Af samme årsag er hun, helt naturligt, konstitueret som administrerende direktør.

At vores viceformand gennem seks år stopper ved dette års delegeretmøde, kan også opbygge spænding hos Kjeld Hansen, om end der her er tale om, at Lars Hvidtfeldt har taget en kæmpe tørn for Landbrug & Fødevarer og nu gerne vil koncentrere sig om sin familie og sin virksomhed.

Og så stopper repræsentanten for deltidslandmændene i Landbrug & Fødevarer. Han er utilfreds med forskellige ting, men Kjeld Hansen udelader behændigt hans roser til Landbrug & Fødevarer, som ellers fremgår af LandbrugsAvisens artikel. 

Læs Kjeld Hansens kommentar herunder:

Læs også

Og der kommer mere gylle. Danish Crown har skrevet noget om L&F i et notat. I det første udkast, vi så af Kjeld Hansens artikel, var Danish Crowns pressechef Jens Hansens udtalelser om et godt samarbejde med L&F sjovt nok udeladt.

Nu er de pludselig kommet ind igen, efter dette blev påtalt over for Altinget. Jeg synes det siger alt om den sidste del af indlægget. 

Tilbage er der at sige, at jeg føler mig komplet svigtet af mine kollegaer og de valgte i Landbrug & Fødevarer-systemet, fordi de ikke har fortalt mig om alle de sladderhistorier, Kjeld Hansen får insinueret.

Eller også er det bare, fordi der ikke rigtig er nogen historie.

For faktum er, at mens Karen Hækkerup er stoppet hos Landbrug & Fødevarer, så er der over 50 års anciennitet fra vores organisation blandt de fire tilbageværende direktionsmedlemmer.

Og i vores formandskab er der én, der forlader os til november, men fem andre, der bliver. Jeg kan simpelthen ikke genkende, at min arbejdsplads skulle være i krise. Gyllen må være steget Kjeld Hansen til hovedet. 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Høyer

Direktør, public-affairs og kommunikation, Dansk Industri
kandidat i forvaltning (Roskilde Uni. 2005)

0:000:00