Om Altinget Forskning

Altinget Forskning leverer nyheder, debat og baggrund om politik og rammevilkår for danske videregående uddannelser, forskning og innovation.

Altinget Forskning henvender sig til alle politisk interesserede, og vil i udgangspunktet fokusere på historier, der vedrører den viden, uddannelse og innovation, der produceres i Danmark.

Nichen beskæftiger sig således både med rammevilkår for studerende og ansatte på landets videregående uddannelser, ligesom den har et øje på den politik, der påvirker erhvervslivets rammer for at forske i og udvikle nye produkter.

Vi følger ny lovgivning hele vejen fra fødsel til tredjebehandling i Folketinget. Desuden holder vi øje med den strøm af rapporter og evalueringer, der løbende offentliggøres på områderne.

Men ikke mindst har vi øje for den gode historie. Hvad enten det er den vigtige nyhed, den perspektiverende analyse eller den fascinerende reportage.

Nichen har samtidig en stærk debattradition, hvorfor man altid vil finde relevante debatindlæg fra centrale aktører, så som ordførere, virksomheder, rektorer, ministeren eller lign.

Udgivelser
Altinget Forskning udkommer i udgangspunktet hver mandag med ugens overblik og udsender hver torsdag nyhedsbreve med en blanding af nyheder, baggrund og debatstof.

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Forskning, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00