Om Altinget

OM OS: Altingets gratis nyhedsbrev leverer nyheder, debat og overblik om dansk politik. 

Altinget er Danmarks neutrale, politiske medie.

På vores 22 nicheportaler dækker vi dansk politik i dybden. På forsiden Altinget.dk dækker vi de store linjer i dansk og europæisk politik. Vi har fokus på substansen og indholdet i de beslutninger, der træffes. Vi sætter præcision højere end hastighed. Vi forsøger at give vores læsere et overblik uden at oversvømme dem med mellemregninger.

Vi udsender alle hverdage to gratis nyhedsbreve med de vigtigste nyheder om dansk politik.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her

Foruden den klassiske Altinget-journalistik rummer nyhedsbrevene også debatindlæg fra politikere, eksperter og toneangivende meningsdannere. Hver dag får du også vores faste satire-stribe, Embedsværftet. Og endelig runder vi ugen af med en fast fredags-quiz om dansk politik.

Hertil kommer hver dag klummer fra blandt andre Jarl Cordua, David Trads, Michael Kristiansen, Paula Larrain, Kenneth Thue Nielsen, Lisbeth Knudsen, Jens Christian Grøndahl, Natasha al-Hariri og Altingets stifter og bestyrelsesformand, Rasmus Nielsen.

Kontakt

Redaktion:

Annoncer
NICHEHUSET
Ny Kongensgade 10
1472 København K 

Tlf. 35 35 10 10
hej@nichehuset.dk 
www.nichehuset.dk/altinget 

Ugens EU-podcast: Danmark advarer briterne mod social dumping efter Brexit

Ugens EU-podcast: Danmark advarer briterne mod social dumping efter Brexit

PARLAMENTET#87: Hvis Storbritannien vil konkurrere med EU og Danmark på lavere standarder, så bliver det svært at lave en aftale om fremtiden, advarer udenrigsminister Jeppe Kofod i Altingets europæiske podcast. Vi runder også den ulmende budgetballade, udviklingspolitik og folkehøring om Unionens fremtid.