Om Altinget Verdensmål

Her finder du grundig og gennemarbejdet kvalitetsjournalistik, som dykker ned i de problemstillinger og dilemmaer, der er i arbejdet med verdensmålene og den bæredygtige omstilling.

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget

Hos Altinget Verdensmål tager vi verdensmålene alvorligt. Vi dækker området kritisk, konstruktivt og nysgerrigt med udgangspunkt i den danske indsats – både i kommunerne, på Christiansborg og i erhvervslivet.  

Vi leverer nyheder, debat og baggrund om arbejdet med alle FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling, der også kaldes SDG'er (Sustainable Development Goals). Det betyder, at vi dækker bæredygtighed i bred forstand og beskæftiger os med både det grønne, det sociale og det økonomiske.  
 
Altinget Verdensmål samler de vigtigste aktører i debatten om SDG'erne og dykker ned i de problemstillinger og dilemmaer, der er i arbejdet med verdensmålene og den bæredygtige omstilling.  

Nichen henvender sig til alle, der arbejder med FN’s verdensmål, og som ønsker at holde sig orienteret om nye tendenser og politiske tiltag, der vedrør verdensmålene.  

Altinget Verdensmål udkommer tre gange om ugen i et nyhedsbrev med nyheder, debat, baggrund og analyser. Som udgangspunkt er dagene mandag, onsdag og torsdag

Hvis du har idéer eller input til interessante historier, debatindlæg eller kalenderbegivenheder, er du velkommen til at kontakte redaktionen: 

Har du spørgsmål til dit abonnement, så skriv til [email protected]

Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Verdensmål, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

Altinget logoVerdensmål
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget verdensmål kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00