Trads fra Washington: Det er som om hele verden ramler

David Trads i Washington foran Det Hvide Hus før indsættelsen af Donald Trump som ny præsident. 20 januar 2017. 

KLUMME: Vi siger farvel til en fantastisk amerikansk præsident og goddag til den måske værst tænkelige. Sådan lyder det fra David Trads, som befinder sig i Washington kort før indsættelsen af Donald Trump. Se videoklummen her. 

David Trads har hver uge klummen 'Hos Trads' i Altinget. Klummen er alene udtryk for skribentens egne holdninger.

(Altinget beklager lydkvaliteten.)

Forrige artikel Trads: Intet er helligt – Trump mobber amerikansk ikon Trads: Intet er helligt – Trump mobber amerikansk ikon Næste artikel Trads: Er Donald Trump slem? Næh, han er værre! Trads: Er Donald Trump slem? Næh, han er værre!
 • Anmeld

  hans preben pedersen · EU IVÆRKSÆTTER

  ER TRADS PÅ FORKANT MED UDVÍKLINGEN !!!!! ?????

  FORHÅBENLIGT SKER DET HELLER IKKE UDEN AT DET ER GODT FOR NOGET !!!!
  JEG TROR DET BLIVER VÆRST FOR USA !!!!
  J.F.K. VAR TÆT PÅ ET " STARTE " EN VERDENSKRIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Venligst hp.

 • Anmeld

  Bente Petersen

  Præsident skifte i USA

  Vi siger farvel til en meget dårlig præsident og goddag til en vi ikke ved hvad han vil få hjort ... men som siger han ønsker bedre forhold til Rusland, at NATO er obsolte og at han han tror EU vil kollapse... ... det er 3 synspunkter jeg kan tilslutte mig... da han så også ser ud til ikke at ville en WW3 ... men istedet bruge flere penge på at bygge USA op igen .. ja hvis han bare gør det halve vil hav være en god præsident.

 • Anmeld

  Preben Skjøth · Redaktør

  Obama var/er helt afgort ikke fantastisk

  Gad ide, hvad Trads i grunden har af politisk ærinde? For postulatet om, at Obama var fantastisk er jo helt ude i hampen. Sandheden om "Mr. Ja. Vi kan", er jo, at end ikke sundhedsprogrammet Obamscare virkede. Obama er en god taler, hvis lytterne er naive sjæle, men dykker man ned i substansen, fik Obama stort set intet udrettet.

  Jeg er ikke tilhænger af Donald Trumps lidt for åbne stil, men det ville klæde nogle af de politiske kommentatorer, at lægge deres personlige politiske synspunkter væk. De kan i det mindste give Trump en chanche i stedet for at manipulere med deres ensidige, og politisk stærkt farvede kommentarer.

 • Anmeld

  Erik Wilms · Pensionist

  Trads på vidspor.

  Trads har som sædvanligt mistet jordforbindelsen. At påstå at Obama er en af de bedste præsidenter USA har haft er helt ude i hampen. Det eneste gode man kan sige om ham er, at han er en venlig mand, men det bliver man ikke en stærk præsident af. Han svigtede i løftet omkring om en reaktion ved brugen af giftgas. Men da det skete udeblev reaktionen.
  Obama var en svag præsident og David Trads er en svag begavelse.