Henning Hyllested
 svarer 
Ole Birk Olesen

Henning Hyllested (EL), Karsten Hønge (SF), Roger Courage Matthisen (ALT) og Andreas Steenberg (R) spørger transport-, bygnings- og boligministeren, Ole Birk Olesen, om teknisk bistand til ændringsforslag om deling af lovforslaget i to dele, således at den del om at ensrette og sænke afstandskravene for fjernbuskørsel, øge betjeningskravet og skærpe tilsynsgrundlaget og sanktionssystemet over for branchen udskilles i et selvstændigt lovforslag

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 129, Spørgsmål 16
Under 1. behandling af L 129 viste ministeren velvilje til positiv parlamentarisme og samle partierne i den videre behandling af lovforslaget. Vil ministeren stille ændringsforslag om deling af lovforslaget i to dele, således at den del om at ensrette og sænke afstandskravene for fjernbuskørsel, øge betjeningskravet og skærpe tilsynsgrundlaget og sanktionssystemet over for branchen udskilles i et selvstændigt lovforslag? I benægtende fald bedes ministeren yde teknisk bistand til udformning af et ændringsforslag herom.

Svar fra fredag den 1. februar 2019
Under 1. behandlingen af L 129 viste ministeren velvilje til positiv parlamentarisme og samle partierne i den videre behandling af lovforslaget. Vil ministeren stille ændringsforslag om deling af lovforslaget i to dele, således at den del om at ensrette og sænke afstandskravene for fjernbuskørsel, øge betjeningskrave t og skærpe tilsynsgrundlaget og sanktionssystemet over for branchen udskilles i et selvstændigt lovforslag? I benægtende fald bedes ministeren yde teknisk bistand til udformning af et ændringsforslag herom.

Svar:

Ja, jeg vil gerne fremsætte et ændringsforslag, hvor lovforslagets del om at ensrette afstandskravene for fjernbuskørsel, øge betjeningskravet og skærpe tilsynsgrundlaget og sanktionssystemet over for branchen udskilles i et særskilt lovforslag.
0:000:00