Dennis Flydtkjær
 svarer 
Joy Mogensen

Dennis Flydtkjær (DF) spørger kulturministeren, Joy Mogensen, om dette lovforslag ikke vil medføre en yderligere rettighedsbetaling for eksisterende aktører, som allerede har en aftale med Copydan om rettighed til at videredistribuere streamingtjenester

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 205, Spørgsmål 17
Er det rigtigt forstået, at dette lovforslag ikke vil medføre en yderligere rettighedsbetaling for eksisterende aktører, som allerede har en aftale med Copydan om rettighed til at videredistribuere streamingtjenester, da disse aftaler om videredistribution af sådanne tjenester allerede inkluderer betaling for retransmission og hvis ikke, hvordan vil ministeren sikre, at eksisterende aktører, som allerede har en aftale med Copydan om rettighed til at videredistribuere streamingtjenester, ikke opkræves yderligere rettighedsbetaling for retransmission, og dermed betaler for de samme rettigheder to gange?

Svar fra torsdag den 20. maj 2021
Jeg henviser til mit svar på spørgsmål 6, som ligeledes angår eksisterende aktørers vederlagsbetaling.

Joy Mogensen Dok. nr. 21/03084-
0:000:00