Om  
Morten Høyer
Flemming Nør-Pedersen

Karen Hækkerup rokerer på direktionsgangen

UDNÆVNELSE: Direktionen i Landbrug & Fødevarer udvidet i dag – sammenhængen mellem politik og kommunikation styrkes i hænderne på nyt direktionsmedlem Morten Høyer.

Rasmus Nielsen

Man ser det ofte i disse år: at kommunikation parres direkte med politikvaretagelse. Adm. direktør i Landbrug & Fødevarer, fhv. minister Karen Hækkerup, har i dag besluttet at koble netop de to områder tættere på hinanden ved at optage tidligere områdedirektør Morten Høyer i direktionen, nu med ansvar for politik og kommunikation.

"Jeg ønsker at styrke sammenhængen mellem politik og kommunikation, da vores politiske resultater hænger tæt sammen med vores evne til at kommunikere med såvel befolkning som politikere og vores medlemmer," forklarer Karen Hækkerup til Altinget: fødevarer.

Hun har desuden ønsket at styrke virksomhedssiden af organisationen og har derfor oprettet en direktør for virksomhed & marked. Posten bliver besat af Flemming Nør-Pedersen, der hidtil har været politisk direktør.

Desuden udnævnes Anne Arhnung til direktør for partnervirksomheden Seges. Hun fortsætter som viceadmistrerende direktør i Landbrug & Fødevarer, ligesom CFO Lars Dauggaard uændret fortsætter i den nu udvidede direktion.

Seges er ifølge sin hjemmeside "et fagligt videns- og innovationshus, der arbejder med alt, der har med landbrugsdrift at gøre. Fra de store landbrugsfaglige emner inden for planter, miljø, naturpleje, dyrehold og økologi til økonomi, skat, jura, it, arkitektur, regnskab, HR og undervisning. Det sker i tæt samarbejde med universiteter, ministerier, virksomheder og interesseorganisationer i både ind- og udland."

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Høyer

Direktør, public-affairs og kommunikation, Dansk Industri
kandidat i forvaltning (Roskilde Uni. 2005)

Flemming Nør-Pedersen

Direktør, Landbrug & Fødevarer, medlem, 2030-panelet, bestyrelsesformand, Fødevarebanken
civilingeniør, hd (CBS 1994)

0:000:00