Om Altinget Energi og Klima

OM OS: Altinget Energi og Klima leverer nyheder, debat og baggrund om dansk energi- og klimapolitik.

Altinget Energi og Klima dækker dansk klima- og energipolitik og skaber rum for både de politiske og faglige diskussioner.

Afsættet er det politiske spil om klimaloven, klima- og energilovgivning og dens konsekvenser. Hovedfokus er på Folketinget og Slotsholmen, men også med øje for større beslutninger i EU og i FN-sporet.

Det sker med udgangspunkt i dækning af tilblivelse, forhandling og implementering af ny lovgivning samt et tilbagevendende fokus på klimaforhandlinger og finanslove.

Konkret skriver Altinget Energi og Klima om de politiske aftaler om klimahandlingsplaner, finansloven, energilovgivning, konsekvenser herunder for samfundsøkonomien, Klimarådets arbejde, ny forskning og input fra ngo'er og erhvervsaktører, den grønne omstilling, energiplanlægning og regulering af erhvervslivet foruden de internationale aftaler om klimaindsatsen.

Udgivelser
Altinget Energi og Klima udkommer hver mandag med et overblik over den kommende uge. Og hver tirsdag og fredag udkommer nyhedsbrevet med nyheder, baggrund, debat og analyser. Torsdag udkommer et debatnyhedsbrev om aktuelle politiske emner. 

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier inden for energi- og klimaområdet, er du velkommen til at kontakte redaktionen: 

Du kan sende navnenyheder og kalenderstof til servicestof@altinget.dk 

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til adm@altinget.dk 

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Energi, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller annonce@altinget.dk.