Mattias Tesfaye
 svarer 
Inger Støjberg

Mattias Tesfaye (S) spørger udlændinge- og integrationsministeren, om teknisk bistand til ændringsforslag med tilhørende bemærkninger, der udskiller ophævelsen af udlændingelovens § 9 a, stk. 2, nr. 11 i et separat forslag

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 239, Spørgsmål 3
Vil ministeren som teknisk bistand udarbejde ændringsforslag med tilhørende bemærkninger, der udskiller ophævelsen af udlændingelovens § 9 a, stk. 2, nr. 11 i et separat forslag?

Svar fra fredag den 18. maj 2018
Et ændringsforslag kan udformes som følger:

a Ændringsforslag om deling af lovforslaget 1) ovforslaget deles i to lovforslag med følgende titler og indhold:

A.

”Forslag til lov om ændring af lov om aktiv socialpolitik og lov om Udbetaling Danmark (Indførelse af beskæftigelseskrav for ret til uddannelses- og kontanthjælp og forlæ gelse af opholdskravet)” o fatte de §§ og sa t § , stk. , og 4.

B.

”Forslag til lov o æ dri g af udlæ dingeloven (Ophævelse af bestemmelsen o opholdstilladelse på baggru d af arbejds arkedstilk yt i g)” o fatte de § , § 4, stk. 2 og 5, og § 5.

[Forslag om deling af lovforslaget]

b Ændringsforslag til det under A nævnte forslag Til § 4 18. maj 2018 Akt-id 6198 4000 [email protected] www.uim.dk 36977191 2018 - 8633 432116 ”, jf. dog stk. ”.

[Konsekvens af ændringsforslag nr. 1]

Bemærkninger Nr. 1 Det foreslås at opdele lovforslaget i to forslag. Det ene forslag (A) vedrører indførelse af beskæftigelseskrav for ret til uddannelses- og kontanthjælp og forlængelse af opholdskravet. Det andet forslag (B) vedrører ophævelse af bestemmelsen om opholdstilladelse på baggrund af arbejdsmarkedstilknytning Nr. 2 Der er tale om en konsekvensændring som følge af, at det i ændringsforslag nr. 1 foreslås at dele lovforslaget.
0:000:00