Om  
Sys Christina Vestergaard
Anders Correll

Aarhus Universitet får ny chef for kommunikation og presse

Sys Christina Vestergaard er Aarhus Universitets nye kommunikations- og pressechef. Hun har siden august sidste år været konstitueret efter afdøde Anders Correll.

Peter Bjørnbak Hansen

Aarhus Universitet har ansat Sys Christina Vestergaard som sin nye kommunikations- og pressechef, oplyser universitetet.

Siden august har hun været konstitueret i stillingen, men hendes tid på Aarhus Universitet går endnu længere tilbage. Det skete, da den hidtidige presse-  og kommunikationschef, cand.agro. Anders Correll uventet døde kun 61 år gammel af et hjertestop under et cykelløb.

I 2009 blev Sys Christina Vestergaard en del af universitetets stab - først som presserådgiver og siden som teamleder for afdelingen for kommunikation og presse, inden hun tog skridtet videre til chef for Aarhus Universitets kommunikation udadtil.

Undervejs har Sys Christina Vestergaard haft afstikkere til både Værket i Randers og mediet Datagraf, hvor hun har været henholdvis kommunikationsansvarlig og redaktør.

Den nye kommunikations- og pressechef er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2002. Inden tiden på Aarhus Universitet var hun blandt andet assistent for CBS-forskeren Anker Brink Lund og dagbladsjournalist på Fyens Stiftstidende.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Sys Christina Vestergaard

Kommunikations- og pressechef, Aarhus Universitet, fhv. redaktør, Datagraf

Anders Correll

Presse- og kommunikationschef, Aarhus Universitet
cand.agro. (1990), diplomuddannelse i informationsjournalistik (DMJH 1995)

0:000:00