Altinget.dk nr. ét på trafik-hitliste op til valget

9. juni 2009 kl. 18:23
TRAFIK: Valgkampens slutspurt har sendt Altinget.dk helt til tops blandt de mest brugte specialmedier foran skolen og landbruget.
| Flere

Med over en halv million sidevisninger i sidste uge (23) topper Altinget.dk Specialmediernes hitliste over de mest brugte og læste internetsider i Danmark.

Det er valgkampens slutspurt, der slår igennem og bringer den uvildige, politiske netavis foran sites som landbrugsavisen.dk og folkeskolen.dk.

Databasen "Kend din Kandidat" tegner sig for en god del af trafikken - den præsterede på en måned i alt godt 1,3 millioner sidevisninger og her dermed uden tvivl være med til at vejlede mange vælgere om, hvor de skulle sætte deres kryds.


"Selvfølgelig er gode trafiktal vigtige. Ikke bare skal Altinget.dk være en pæn stor fisk i den journalistiske fødekæde for at træde ind som et af de medier, der sammen med dagblade og TV 2/DR bærer ved til folkestyret. Vi skal også selv vedvarende snuppe en god del af vælgernes opmærksomhed via vores nye gratis tilbud", siger Altinget.dks udgiver Rasmus Nielsen i en kommentar til tallene.

Altinget.dk åbnede for nogle uger siden en gratis portal, der giver et overblik over dansk politik og smagsprøver på betalingsartiklerne.

Rasmus Nielsen gør opmærksom på, at Altinget.dk udgiver ti netaviser i abonnementsform, der kræver login for at læse med. Hér er trafikken i sig selv ikke et direkte succeskriterium - snarere at det er de rigtige, læs: de virkeligt interesserede, der følger med i dagligdagen.

"Det betyder noget for vores abonnenter, kilder og læsere, at vores stof når bredt ud. Det øger den politiske værdi af at optræde i vores artikler, " mener udgiveren.

MODTAG ET DAGLIGT NYHEDSBREV FRA ALTINGET.DK