Om  
Peter Giacomello

DFUNK lancerer nyt landsdækkende projekt til unge med flugterfaringer

Dansk Flygtningehjælp Ungdom søsætter projektet "Fremtidsveje". Projektet skal med målrettede indsatser i udvalgte kommuner og virksomheder åbne arbejdsmarkedet for unge, der er flygtet til Danmark.

DFUNK - her på Altingets scene til et arrangement om kvinder, der flygter, skal samarbejde med kommuner og erhvervsliv om at få flere unge flygtninge i arbejde. 
DFUNK - her på Altingets scene til et arrangement om kvinder, der flygter, skal samarbejde med kommuner og erhvervsliv om at få flere unge flygtninge i arbejde. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Ghita Nidam Møller

Med en donation på 6,8 millioner kroner fra Tuborgfondet står Dansk Flygtningehjælp Ungdom (DFUNK) nu klar til at tage unge med flugterfaringer i hånden i det nye projekt "Fremtidveje", som sætter ind på job- og uddannelsesområdet.

Fra december 2021 og frem til april 2025 skal projektet gennem målrettede indsatser og samarbejder i kommuner og virksomheder landet over åbne døren til til det danske arbejdsmarked for unge, der flygtet til Danmark. Det oplyser DFUNK i en pressemeddelelse.

Målet er at udvikle og udvide unge med flugterfaringers kompetencer og netværk for derigennem at skabe nye veje til bæredygtig beskæftigelse i Danmark. 

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00