Nye Teknologier i den offentlige sektor - Grib Fremtiden


Nye Teknologier i den offentlige sektor - Grib Fremtiden

Digitalisering i det offentlige er langt mere end en effektiviseringsøvelse. Nye teknologier ændrer de offentlige institutioners rolle og værdiskabelse. Den offentlige sektor og forholdet til borgeren er i radikal forandring. Og denne omstilling kræver mere end bare god projektledelse: Den kræver et nyt mindset.

Masterclassen giver et unikt indblik i de nye teknologier, og hvad de kommer til at betyde for det offentlige danmark. Vi oversætter teknologier som AI, blockchains og VR’s konkrete betydning. Hvad kan de bruges til, hvor ligger barriererne, og hvordan forandrer det organisationen?

Som deltager kan du tage den nye viden og indsigt i de nye værktøjer med hjem og omsætte dem til konkret forandring i din organisation.

Data, algoritmer og kunsten at forudsige fremtiden

Onsdag d. 8 Januar 2020

Oplægsholdere: Anders Hvid

Vi springer lige ud i det. På første møde stiller vi skarpt på den mest potentielle teknologi kunstig intelligens, og hvad den betyder for den offentlige sektor. Hvor kan vi bruge kunstig intelligens, og hvordan ændre det måden vi organisere os på? Vi drøfter både de store perspektiver og de etiske dilemmaer og vi forsøger at forstå teknologien og udtænke mulige konkrete løsninger hos os selv.

Blockchain og innovation i det ukendte

Onsdag d. 22 Januar 2020

Oplægsholdere:

 

Ida Krogh Sjöholm
Senior innovation adviser

Cyrus Clarke (Endnu ikke endeligt bekræftet)

At skabe nye og måske mere radikale innovationer i en driftstung organisation, hvor fejl ikke må ske, er ikke nogen nem opgave. På dette møde stiller vi skarpt på innovation som disciplin og hvordan man som dansk kommune eller offentlig aktør kan organisere sig omkring innovation og ideudvikling. Særligt interessant er innovation på områder, som er ukendte. Her er blockchain en interessant case, som vi vil kigge nærmere på. Hvordan kan vi udvikle attraktive ideer, når vi ikke kender de problemer vi vil løse?

Fremtidens ledelse og digital modenhed

Tirsdag d. 4 Februar 2020

Oplægsholder:

Rasmus Bie-Olsen

Partner and CEO, Daredisrupt

Digitalisering er i starten et værktøj, der styrker de nuværende processer i organisationen. Vi bliver digitalt understøttede. Efterhånden som vi forstår digitaliseringens muligheder, tilpasser vi måden vi arbejder på og de digitale værktøjer definerer vores udvikling. Vi bliver digitalt drevne. Ved dette møde stiller vi skarpt på vores digitale modenhed og hvordan vi som ledelse skal drive organisationen fremad. Ikke mindst tager vi drøftelse af, hvordan vi skal opstille mål for digitaliseringen.

Digitalisering og næste generation af folkestyret

Onsdag d. 26 Februar 2020

Oplægsholdere:

Peter Hesseldahl

Redaktør for digital omstilling, Mandag Morgen

Anders Hvid

Co-founder and managing partner, DareDisrupt

Digitalisering er større og mere end blot en mulighed for effektivisering. Teknologien ændrer relationen til borgeren, organiseringen af arbejdet og kompetencebehovet. På det sidste møde tager vi fat i de store emner. Hvor er vi på vej hen? Hvordan ser den offentlige sektor ud i fremtiden?

Nye Teknologier i den offentlige sektor - Grib Fremtiden

Skræddersyet undervisningsforløb om nye teknologier i den offentlige sektor i samarbejde med Altinget og DareDisrupt

Tid: Opstart - Onsdag d. 8 Januar 2020

Sted: Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K.

Faste undervisere: 

Anders Hvid

Co-founder and managing partner, DareDisrupt

 

Hjalte Osborn Frandsen

Senior innovation adviser, DareDisrupt

Udfyld kontaktformularen for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder for deltagelse

Tilmelding