Gå til
tilmelding

Afholdt Arbejde og innovation i 2021

Altinget & Mandag Morgen

Kom på forkant med fremtiden, og innovér med inspiration fra de største succeser

Med Altinget og Futureworks Cph's kursus i digitalisering og innovation får du et unikt indblik i nogle af de største nationale og internationale virksomheders strategier og metoder til innovation på specielt digitaliseringsområdet. 
Innovation og omstillingsparathed er et must og er siden coronakrisens indtræffen kun blevet vigtigere:
Hvordan innoverer man digitalt og sikrer innovationskultur og kreativitet? Hvordan motiverer man sit team remote? Hvordan skaber man sammenhæng, dynamik og sikrer at kulturen stadig udvikler sig? 

Dit udbytte

  • Konkrete værktøjer til at implementere nye teknologier i din virksomhed uden at gå på kompromis med kreativitet og kvalitet
  • Indblik i virksomheder som Spotify, Facebook, Pixar og LEGO's værktøjer og tilhørende progressive perspektiver
  • Grundlæggende viden om eksisterende tools og platforme til brug i virksomheder
  • Nye metoder at arbejde, lede og innovere på, på baggrund af det researchprojekt Futureworks Cph kører i hele 2021
  • Konkret erfaring med programmer som Miro, Slack og Oculus, samt værktøjer til at booste innnovationskulturen i din virksomhed

2 moduler

11995 kr., ekskl. moms

Opstart 28. april 2021 kl. 9:00

København

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at ringe mig op eller sende en mail.

Kontakt Lea Kærsgaard, chef for altinget og mandag morgen kurser og uddannelser, arena, Arena

+4530737447

Undervisere: Susanne Odgaard & Louise Opprud, FUTUREWORKS Cph
Kursets undervisere er 2/3 af FUTUREWORKS Cph. Her har de begge en del i FUTUREWORKS succes med at rådgive over 300 forskellige folk i Sillicon Valley hos nogle af verdens mest innovative virksomheder. Hertil har FUTUREWORKS Cph rådgivet regeringen i Dubai om teknologistrategier samt spillet en rolle i opførelsen UAE Space Centers X-Lab.

Susanne Odgaard
Susanne Odgaard har udover at have åbnet bureauer i New York, Barcelona og København, de sidste 15 år lavet innovationsstrategier for nogle af de største virksomheder såsom Intel, Samsung, SONY og Novo Nordisk.
Louise Opprud
Louise Opprud har de sidste 10 år, gennem besøg og interviews, forsøgt at undersøge, studere og forstå kernen i verdens mest innovative virksomheder, herunder NASA, Airbnb og Kickstarter. Louise Opprud bidrager med sin massive forståelse af, og insights om metoderne, der bliver brugt indenfor innovation i virksomheder af alle størrelser.

Undervisning

Kurset vil på mange punkter tage afsæt og bruge det researchprojekt, som Futureworks Cph gennemfører over hele 2021 med ugentlige interviews med amerikanske, skandinaviske og europæiske virksomheder som Spotify, Facebook, Pixar, Wayray, Googles creative Lab, Otherlab, LEGOs Venture Studio, Slack og mange mange flere - for at bringe de mest progressive perspektiver indenfor 4 områder, hjem.

Derudover er der i undervisningen et stort fokus på nye måder at innovere, arbejde og lede, så kurset tager skridtet videre fra de digitaliserings- og innovationsformer, der trender nu. 

Moduler

Modul 1

9.00 - 11.00: Det du kan lære af Verdens mest innovative virksomheder, lige nu
Et oplæg der tegner overbliksbilledet op og giver viden/erfaringer/inspiration fra digitale pionervirksomheder og thought leaders 

11.00 - 12.00: Digestion og fælles refleksioner 

12.00 - 13.00: Frokost

13.00 - 16.00: Tools & platforme - en hands-on session 
Hvilken værktøjskasse udgør fundamentet i de nye måder at arbejde på, lige nu? Hvad kan ex. Virbella, Miro, Slack og Oculus for innovation, samarbejde og vidensdeling - og hvad betyder det for et “digital first” team og den digitale innovationsevne. Hvilke fejltagelser, og erfaringer kan du lære af - og hvordan designer du eksperimenterne med de nye platforme, tools og teknologier? 
Vi stikker hænderne i teknologierne, så vi sammen bliver klogere og prøver platformene af.  

16.00 - 16.30: Live from San Francisco - with the Founder of the Innovation Genome Project, Bill O´Conner 

16.30-17.00: High note, inspiration og vi ses 

Modul 2

9.00 - 11.00: Digitalt lederskab
Hvordan motiverer man sit team remote? Hvordan skaber man sammenhæng, dynamik og sikrer kulturen stadig udvikler sig? Hvad er lederens nye rolle? Hvilke kompetencer skal bygges ind i et velfungerende digitalt team?  

11.00 - 12.00: Digestion og fælles refleksioner 

12.00 - 13.00: Frokost 

13.00 - 16.00: Mindset & skillset 
Hvilket mindset - og hvilke kompetencer har de mest progressive teams, ledere og virksomheder - og hvad bør være fundamentalt i et velfungerende digitalt team? Hvad skal du gøre for at oppe dig selv og sikre fremdrift på den lange bane.

16.00 - 17.00: Steps ahead, videndeling og networking 

Praktisk information

Datoer: 

  • 28. april 2021, 9.00 - 16.00
  • 3. maj 2021, 9.00 - 16.00

Sted: Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K

2 moduler

11995 kr., ekskl. moms

Opstart 28. april 2021 kl. 9:00

København