Her er de boligpolitiske debatter på Folkemødet, som du ikke må gå glip af

Folkemødet 2021 er tætpakket med debatter om alt fra almene boliger til sammenhæng mellem land og by, bæredygtigt byggeri og hjemløshed. Se hele det boligpolitiske program her. 

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Daniel Bue Lauritzen

Torsdag

Hvordan er det at bo i et udsat boligområde?

Her kan du møde beboere fra de udsatte boligområder, der over de seneste år for alvor er kommet på den politiske dagsorden. Center for Boligsocial Udvikling deltager også.
 
Arrangementet begynder klokken 9 og kan følges online.

Bliver bymidterne udkonkurreret af e-handel, eller kan vi sikre et levende byliv med masser af restauranter og butikker? De Samvirkende Købmænd står for debatten, hvor boligminister Kaare Dybvad Bek, strategidirektør i Altinget og Mandag Morgen, Lisbeth Knudsen og John Wagner fra De Samvirkende Købmænd deltager.
 
Arrangementet begynder klokken 10 og kan følges på Altingets folkemødeside.

Med udgangspunkt i Kaffetårnet i Irmabyen debatterer kulturminister Joy Mogensen (S), formand for Landistrikternes Fællesråd og en række arkitekter, hvordan bygningskulturarven kan benyttes og bevares.

Arrangementet begynder klokken 11 og foregår på scene 7.

BL – Danmarks Almene Boliger åbner debatten om parallelsamfund og spørger, om der er problemer med parallelsamfund eller ghettoer i Danmark. Debatten moderes af Clement Kjærsgaard og blandt deltagerne er Jonas Herby fra Cepos og cheføkonem i BL, Solveig Råberg Tingey.

Arrangementet starter klokken 13.15 på scene 11.

Organisationen Stop Hjemløshed inviterer til debat om hjemløshed med blandt andet Enhedslistens Mai Villadsen og Vibe Klarup fra Rådet for Socialt Udsatte.

Det sker klokken 15 på scene 6.

Indenrigsminister Kaare Dybvad Bek (S) byder på debat om decentralisering og sammenhængskraften i Danmark, hvor også Køge-borgmester Marie Stærke og Ida Auken deltager.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00