Nyhedsbrev 20. maj: De første debatter er offentliggjort

SOMMERMØDE: Andet nyhedsbrev fra Altinget Sommermøde er sendt ud. Læs om, hvordan sundhedsområdet sættes på dagsordenen, og vær med til at dele vores første korte video om sommermødet med dit netværk.

Redaktionen

Kære læser 

Velkommen til andet nyhedsbrev fra Altinget Sommermøde.

Sommeren og genåbningen er på vej. Men vi ved endnu ikke, hvor mange vi må samle i vores gård til Altinget Sommermøde. Vi håber selvfølgelig, det vil være sikkert at invitere publikum til de mange spændende taler og debatter
 
Men indtil vi kender de nye retningslinjer, glæder det mig meget, at vi har indgået samarbejde med TV 2 News om at sende direkte fra Altingets Gård under sommermødet. Deres udsendelser rammer så mange danskere, og jeg håber, at det vil få endnu flere til at deltage i den politiske samtale til Altinget Sommermøde. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Altinget Sommermøde og få alt vigtig information

 Jakob Nielsen

Tak, fordi du følger med. 

Med venlig hilsen 
Jakob Nielsen
Chefredaktør,
Altinget og Mandag Morgen 

 

TV 2 News sender live fra Altinget Sommermøde

Altinget har indgået samarbejde med TV 2 News om at sende direkte fra Altinget Sommermøde, der finder sted i midten af juni.

Ved sommermødet er alle partiledere inviteret til at holde den sommertale, de ellers skulle have holdt på Folkemødet i Allinge, og disse partiledertaler bliver med den nye aftale sendt live på TV 2 News. I forlængelse af talerne bliver partilederne interviewet af studievært Søren Lippert på scenen i Altingets Gård. 

Læs hele nyheden om samarbejdet med TV 2 News her.

 

Hjemmesiden er online

Der har været turbo på udviklingen af Altinget Sommermødes digitale platform, som kom online i mandags.

Hjemmesiden, der kan besøges nu, samler alt vigtig information om og indhold fra Altinget Sommermøde.

På forsiden er det let at finde alle artikler, videoer og podcast om og fra sommermødet, som løbende publiceres. Dermed er det nemt at se eller gense debatterne og lytte til dem.

Der er lavet en overskuelig side med dagenes program, som løbende opdateres med programtekster og paneldeltagere.

Derudover vil der være en synlig navigation fra hjemmesiden til selve livestreamingen, når Altinget Sommermøde afvikles.

Besøg Altinget Sommermødes hjemmeside her.    

 

Se, hvornår partilederne taler

Allerede nu kan du begynde at sætte kryds i kalenderen de dage, du skal se en eller flere af partilederne tale. Stort set alle tidspunkter for partiledertalerne er nemlig offentliggjort. 

Se programmet for partiledernes taler her.

 

Mød én sommermødepartner

Sundhedsområdet sættes på dagsordenen ved Altinget Sommermøde, når indholdspartnerne Novartis og Emento afholder deres debatter.

De to partnere sætter fokus på et område, der både i 2018 og 2019 hittede på Folkemødet, hvor de fleste arrangementer handlede om sundhed.

Det internationale lægemiddelfirma Novartis stiller et meget relevant spørgsmål til deres debat: Hvordan kan vi lære af coronakrisen?

På rekordtid ser vi over hele verden, at der er forsøg i gang med nye og gamle lægemidler, som måske kan bruges til at bekæmpe coronavirussen. Krisen har vist, hvor vigtigt det er at kunne generere ny viden hurtigt. Derfor vil Novartis med et skarpt sammensat panel diskutere, hvordan den læring kan styrke forskningen i andre sygdomsområde også i tiden efter corona. 

Debatten afholdes onsdag 10. juni klokken 11.30-12.30. Læs mere om arrangementet her.

Torsdag eftermiddag retter virksomheden Emento fokus mod sundhedsvæsenets brug af onlineplatforme. Uden for sygehusene buldrer nye video-, chat- og app-løsninger frem. Den teknologiske udvikling giver uanede muligheder, men er sygehusene ved at sakke håbløst bagud i forhold til resten af samfundet?

Det er et af de mange spørgsmål, som vil blive rejst i Ementos spændende debat.

Debatten er torsdag 11. juni klokken 15.45-16.45. Se, hvem der er med i panelet her.

Vær med til at få endnu flere til at kende til Altinget Sommermøde. Klik på videoen, og del vores første korte video med dit netværk.​

Dokumentation

Information om Altinget Sommermøde
Over tre dage samler vi politikere, virksomheder, foreninger og andre relevante aktører til debat, dialog og politiske udmeldinger.

Altinget Sommermøde afvikles 10.-12 juni 2020 live fra Altingets Gård, Ny Kongensgade 10, 1472 København med program fra klokken 8.00 til cirka klokken 20.00 om aftenen.

Det er gratis at deltage, og alle arrangementer er åbne for alle. Men myndighedernes retningslinjer for, hvor mange vi må samles, skal selvfølgelig overholdes. Derfor kommer de fleste også til at deltage i sommermødet på andre måder end fysisk i Gården.

Altinget Sommermøde kan opleves:

  • som livestreaming på Altinget.dk og Altingets Facebookside
  • som video og podcast
  • på TV 2 News, der sender alle partiledertalerne
  • på dk4’s dab- og tv-kanal.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev fra Altinget Sommermødet, hvor vi sender alt vigtig information om programmet, deltagelse og vores partnere.


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00