TV 2 News sender live fra Altinget Sommermøde

OM OS: Partiledernes taler og interviews med partilederne ved Altinget Sommermøde transmitteres på TV 2 News. Derudover har News valgt at flytte Besserwisserne ud af tv-studiet og over til sommermødet.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Ninna Gøbel Rønberg

Altinget har indgået samarbejde med TV 2 News om at sende direkte fra Altinget Sommermøde, der finder sted i midten af juni.

Ved sommermødet er alle partiledere inviteret til at holde den sommertale, de ellers skulle have holdt på Folkemødet i Allinge, og disse partiledertaler bliver med den nye aftale sendt live på TV 2 News. I forlængelse af talerne bliver partilederne interviewet af studievært Søren Lippert på scenen i Altingets Gård.

Med News ombord håber chefredaktør for Altinget og Mandag Morgen Jakob Nielsen, at endnu flere kommer til at deltage i Altinget Sommermøde:

”Nu, da myndighedernes retningslinjer ikke tillader, at vi fylder Gården helt op, har det været vigtigt for os, at Altinget Sommermøde kan opleves gennem flere mediekanaler. Derfor glæder jeg mig til at samarbejde med TV 2 News, fordi deres udsendelser rammer så mange danskere. Forhåbentlig vil det få endnu flere til at deltage i den politiske samtale til sommermødet.”

Lippert og partilederne
Siden Folkemødet blev holdt første gang i 2011, har TV 2 og News lavet liveproduktioner fra Folkemødet på Bornholm, og det har været en tradition at sende partiledertalerne.

Derfor glæder redaktionschef på TV 2 News Ulla Østergaard sig også over, at der et alternativ til Folkemødet i 2020:

”I år er der intet Folkemøde på Bornholm. Derfor er vi glade for at kunne samarbejde med Altinget om et minifolkemøde i København. Det har på alle måder været et vildt år med valg, ny regering og så en coronakrise, som har gjort den politiske debat noget anderledes, end den plejer at være. Derfor glæder vi os til med Søren Lippert i spidsen at interviewe alle partiledere om deres syn på krisen og dansk politik,” siger Ulla Østergaard.

Ud over partiledertalerne og interviews med partilederne sender TV 2 News også deres politiske magasin Besserwisserne fredag aften klokken 18.30 live fra Altingets Gård.

DK4 dækker også sommermødet
Ud over TV 2 News transmitterer DK4 også partiledertalerne og en række debatter fra Altinget Sommermøde på både radio- og tv-kanaler efter nærmere aftale.

Dermed kan de mange gratis arrangementer under sommermødet både opleves på TV 2 News, DK4 og på Altingets facebook- og hjemmeside.

Programmet er fortsat ved at blive udviklet, og Altinget vil løbende sammen med partnerne løfte sløret for, hvilke taler, debatter, interviews og underholdende arrangementer der kommer til at være på sommermødet.

Det er muligt at tilmelde sig Altinget Sommermødes nyhedsbrev, hvor alt vigtig information om deltagelse, program og partnere deles.

Dokumentation

Information om Altinget Sommermøde
Over tre dage samler vi politikere, virksomheder, foreninger og andre relevante aktører til debat, dialog og politiske udmeldinger.

Altinget Sommermøde afvikles 10.-12 juni 2020 live fra Altingets Gård, Ny Kongensgade 10, 1472 København med program fra klokken 8.00 til cirka klokken 20.00 om aftenen.

Det er gratis at deltage, og alle arrangementer er åbne for alle. Men myndighedernes retningslinjer for, hvor mange vi må samles, skal selvfølgelig overholdes. Derfor kommer de fleste også til at deltage i sommermødet på andre måder end fysisk i Gården.

Altinget Sommermøde kan opleves:

  • som livestreaming på Altinget.dk og Altingets facebookside
  • som video og podcast
  • på TV 2 News, der sender alle partiledertalerne
  • på DK4’s dab- og tv-kanal

Tilmeld dig vores nyhedsbrev fra Altinget Sommermødet, hvor vi sender information om programmet, deltagelse og vores partnere.


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion