Om  
Jacob Mark

Jacob Mark vender tilbage til Christiansborg efter sygdom

Fra 7. juni vender SF's tidligere gruppeformand, Jacob Mark, tilbage til Christiansborg, efter han måtte sygemelde sig grundet stress.

Fra 7. juni vender Jacob Mark tilbage til dansk politik, hvor han særligt vil fokusere på indsatsen mod mistrivsel blandt børn og unge.
Fra 7. juni vender Jacob Mark tilbage til dansk politik, hvor han særligt vil fokusere på indsatsen mod mistrivsel blandt børn og unge.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Cindy Shummontien Green

Jacob Mark vender tilbage til Christiansborg 7. juni efter længere tids sygdom.

Det skriver han selv på Facebook.

SF's tidligere gruppeformand, Jacob Mark, måtte trække stikket tilbage i november 2021, da han efter mange års stress mistede det meste af synet på begge øjne. 

Allerede i marts oplyste Jacob Mark, at han håbede på at vende tilbage til dansk politik til sommer efter en øjenoperation, men selvom synet ikke bliver det samme igen, er operationen gået bedre end forventet.

Jacob Mark er derfor klar til at fortsætte i dansk politik og særligt med indsatsen for børn og unge.

"Endnu engang vil jeg arbejde med børn og unge. Alt for mange af dem har det stadig ikke godt, og det har vi en forpligtelse til at gøre noget ved. Det arbejde, som jeg var i gang med, vil jeg gerne have lov til at fortsætte. Vi skal stadig give børn mere ro på og give plads til dem… også dem, der ikke passer ned i de stive rammer!" skriver Jacob Mark.

Under Jacob Marks orlov lavede SF's folketingsgruppe en ny konstituering, hvor Karina Lorentzen Dehnhardt overtog Jacob Marks rolle som SF's gruppeformand.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jacob Mark

MF, gruppenæstformand (SF)
bachelor i journalistik, politik og administration (Roskilde Uni. 2017)

0:000:00