Minister nedsætter rådgivende ungdomspanel med fokus på trivsel efter krisen

Regeringen har nedsat et rådgivende udvalg af aktører på ungdom- og uddannelsesområdet, der skal vejlede regeringen i, hvordan man kan rette op på den mistrivsel, som coronakrisen har skabt, og se på, hvordan man generelt kan forbedre ungdomslivet.

Pernille Rosenkrantz-Theil (S) har nedsat et panel, der skal give anbefalinger til bedre trivsel blandt danske unge. 
Pernille Rosenkrantz-Theil (S) har nedsat et panel, der skal give anbefalinger til bedre trivsel blandt danske unge. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Claudia Steenhard

Børne- og Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) har nedsat et ny ungdomspanel. Panelet skal have fokus på unges mistrivsel i coronakrisen og komme med forslag til, hvordan man kan forbedre tilværelsen for de unge efter krisen. 

Det skriver Børne- og Undervisningsministeriet i en pressemeddelese

"Det er helt centralt, at vi hører de unges stemme, når vi tilrettelægger, hvordan vi åbner samfundet igen. Rigtig mange unge har haft det svært gennem det seneste år, hvor deres mulighed for at leve et almindeligt ungdomsliv har været stærkt begrænsede. Nogle vil have ar på sjælen, som ikke lige forsvinder, bare forbi vi åbner samfundet igen. Det har vi som samfund et ansvar for at tage hånd om," siger børne- og undervisningsministeren. 

Altinget logoBørn
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget børn kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00