Partier vil etablere nyt partnerskab om bedre fritidspædagogik

Fritidspædagogikken skal udvikles med hjælp fra et nyt parternskab kaldet ’Sammen om Fritiden’, foreslår flere partier. Partnerskabet skal komme med anbefalinger til alt fra forældrebetaling, normeringer og behovet for en selvstændig lovgivning på området.

Ved præsentationen af aftalen om afløseren for de nationale test deltog en række repræsentanter for partnerskabet 'Sammen om Skolen'. Aftalen kom nemlig i stand efter tæt samarbejde med en række aktører fra samarbejdsforummet. Nu kan et lignende tiltag være på vej på fritidsområdet.
Ved præsentationen af aftalen om afløseren for de nationale test deltog en række repræsentanter for partnerskabet 'Sammen om Skolen'. Aftalen kom nemlig i stand efter tæt samarbejde med en række aktører fra samarbejdsforummet. Nu kan et lignende tiltag være på vej på fritidsområdet.Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Simon Lessel

Først kom ’Sammen om Skolen’. Så blev partnerskabet ’Sammen om Ungdomsuddannelserne’ etableret. Og nu kan endnu et partnerskab på børne- og skoleområdet være på vej.

Flere partier vil nemlig etablere et nyt samarbejde, der skal udvikle fritidspædagogikken.

Partnerskabet har fået arbejdstitlen ’Sammen om Fritiden’, der signalerer, at inspirationen er fundet i de to tilsvarende samarbejdsfora.

Altinget logoBørn
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget børn kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00