Støttepartier vil have bedre opgørelse af normeringer i SFO'en

FINANSLOV: EL vil afsætte 80 millioner til at påbegynde arbejdet med at sikre minimumsnormeringer i SFO'erne. Forslaget indeholder også et krav om at sikre en mere retvisende opgørelse af normeringerne, og det bakker Radikale op om.

Jakob Sølvhøj, Pernille Skipper og Enhedslistens øvrige forhandlere tager et ønske om en bedre opgørelse af normeringerne i landets SFO'er med til finanslovsforhandlingerne. 
Jakob Sølvhøj, Pernille Skipper og Enhedslistens øvrige forhandlere tager et ønske om en bedre opgørelse af normeringerne i landets SFO'er med til finanslovsforhandlingerne. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Simon Lessel

Der er brug for en mere præcis opgørelse af normeringerne i SFO’erne.

Kunne vi på skoleområdet sørge for, at vi havde et ordentligt og fælles statistikgrundlag, som var anerkendt af alle, så ville vi kunne koncentrere de politiske forhandlinger om substansen og ikke kæmpe om fortolkningen af statistikkerne.

Jakob Sølvhøj
Børneordfører, Enhedslisten

Sådan lyder budskabet fra Enhedslisten, der tager forslaget med til finanslovsforhandlingerne.

Forslaget indgår som en del af partiets forslag om at afsætte cirka 80 millioner kroner til at løfte normeringerne i de 100 SFO’er, der har flest udsatte og sårbare børn.

Altinget logoBørn
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget børn kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00