Mød det nye debatpanel på Altinget | Fødevarer

INTRODUKTION: Et nyt debatpanel er klar til at skabe debat om forårets varme emner på det fødevarepolitiske område. Mød panelets nye deltagere her.
Foråret byder på et nyt debatpanel på Altinget | Fødevarer. 2009 har været et begivenhedsrigt år på det fødevarepolitiske område, og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) får sandsynligvis ikke færre udfordringer at tage fat på i 2010. Tiltag som den øgede kontrol med kød-produkter og dyrevelfærd vil række langt ind i det nye år. Samtidig er det danske landbrug i dyb økonomisk krise, og ikke mindst skal det treårige fødevareforlig fra 2007 atter forhandles på plads i løbet af foråret. Der er med andre ord nok at tage fat på.

Læs mere om panelets deltagere her:

<img align="left" src="@nyimg=5940@" />
Rene Christensen (DF), formand for Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Rene Bjørn Christensen er fødevareordfører for Dansk Folkeparti, og har siddet i Folkeringet siden januar 2008. Det 39-årige medlem af Folketinget har tidligere siddet i Europaudvalget og Socialudvalget. Han har siden oktober 2009 været formand for for Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, som han tilbage i 2008 også var stedfortræder i.

<img align="left" src="@nyimg=5999@" />
Lone Njor Hulth, administrerende direktør for HORESTA

Lone Njor Hulth blev uddannet folkeskolelærer i 1974, og er i dag administrerende direktør for HORESTA - hotel-, restaurant- og turisterhvervets landsdækkende brancheorganisation med godt 2000 medlemmer. Lone Njor Hulth har tidligere været formand for uddannelsessekretariatet for Køkken, Hotel & Restaurantskolen, og er i dag en del af projekteringsgruppen for MadExperimentariet, som er nedsat af fødevareminsteren.

<img align="left" src="@nyimg=5998@" />
Benny Engelbrecht (S), Socialdemokraternes forbrugerordfører
Benny Engelbrecht har været medlem af Folketinget for Socialdemokraterne siden 2007, og er i dag partiets forbrugerordfører. Han er 39 år gammel og har en fortid inden for kommunikation og markedsføring. Benny Engelbrecht er medlem af Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Desuden sidder han i Kirkeudvalget, Udvalget for Videnskab og Teknologi, samt Erhvervsudvalget.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00