Altinget | Fødevarer præsenterer nyt debatpanel

DEBATPANEL: Altinget | Fødevarer er klar med et nyt debatpanel, hvor fem veloplagte deltagere vil tage debatten op fra forskellige vinkler. Mød debattørerne her.
Foto: europarl.dk
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:

Altinget | Fødevarer kan nu præsentere et nyt debatpanel. Panelet udgøres af fem forskellige, interessante aktører på fødevareområdet. Der kan fortsat ses frem til en bred debat, da panelet spænder vidt. Læs mere om de nye debattører her.

Anna Rosbach er medlem af Europa-Parlamentet, hvor hun sidder som løsgænger i gruppen De Europæiske Konservative og Reformister (ECR), som er imod et føderalt EU. Anna Rosbach er blandt andet medlem af udvalget for Miljø, Folkesundhed og Fødevaresikkerhed samt stedfortræder i Fiskeriudvalget. Hun blev oprindeligt valgt ved Europa-Parlamentsvalget 2009 for Dansk Folkeparti og sad da i Gruppen for Europæisk Frihed og Demokrati (EFD), men meldte sig ud af Dansk Folkeparti og EFD 8. marts 2011. Anna Rosbach sidder i dag i bestyrelsen i ECR.

Joan Preisler er ansvarlig for sundhedsarbejdet i foreningen FDB, og hun har i mange år arbejdet med formidling af sundhed. I FBD er Joan Preislers fokusområder blandt andre dagligvarehandlens muligheder for at udvikle det sunde liv og den pædagogiske udfordring i at påvirke kosten i en sundere retning. Joan Preisler har desuden tidligere været ansat i Fødevarestyrelsen, hvor hun arbejdede i Alt om Kost rejseholdet.

0:000:00