Om  
Poul Johannes Pedersen

Administrerende direktør i Thise Mejeri går af efter 30 år

Poul Pedersen overtog styringen af Thise Mejeri, da mejeriet blot havde eksisteret i fire år, og har siden sat retning for mejeriets udvikling og succes. Nu træder han tilbage efter 30 år på posten.

Thise Mejeri har de seneste årtier udviklet sig fra et lille landsbymejeri til et kendt navn i dansk fødevareproduktion.<br>
Thise Mejeri har de seneste årtier udviklet sig fra et lille landsbymejeri til et kendt navn i dansk fødevareproduktion.
Foto: Thise Mejeri
Cecilie Fischer

I 1992 overtog Poul Pedersen det lille mejeri i Thise fra syv andelsejere og sin far Peter E. Pedersen. Mejeriet er siden blevet et anerkendt navn i dansk fødevareproduktion, men nu sættes der et punktum for Poul Pedersens indsats i Thise Mejeri, da han træder af, når en afløser er fundet.

Det skriver Thise Mejeri i en pressemeddelelse.

Thise Mejeris markante udvikling skyldes både Poul Pedersens indsats, men også andelshavere, bestyrelsesmedlemmer, medarbejdere og kunder, samt det tætte mangeårige samarbejde med Irma og Coop. Mejeriet har især gjort sig bemærket med varemærker såsom Skyr, Græsmælk og Vesterhavsost, 

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00