Om  
Jeppe Juul Petersen

Ambassade i Polen får sektorekspert til fødevare- og landbrugsområdet

Jeppe Juul Petersen skifter en stilling som sektorekspert på ambassaden i Beijing ud med stillingen som sektorekspert i Warszawa.

Max Læbo Wulff

Fra og med 15. januar 2022 er 44-årige Jeppe Juul Petersen ny sektorekspert ved den danske ambassade i Warszawa. Herfra skal han fremme indsatsen for øget eksport på fødevare- og landbrugsområdet ved at etablere strategiske alliancer med store og små virksomheder i Central- og Østeuropa, som han skal koordinere ambassadernes indsats for.

”Jeg er enormt glad for at kunne være med til at styrke Danmarks bilaterale samarbejde inden for fødevare- og landbrugsområdet med Polen og det øvrige Central- og Østeuropa og samtidig bane vejen for nye eksportmuligheder for dansk erhvervsliv. En del af min uddannelse har jeg fået i Centraleuropa lige efter EU’s udvidelse tilbage i 2004, hvorfor jeg med mit nye virke på en eller anden måde vender ”hjem” igen,” udtaler Jeppe Juul Petersen i en pressemeddelelse.

Den styrkede indsats af de danske grønne løsninger inden for fødevare- og landbrugsområdet skal understøtte mulighederne for, at Danmark får del i midlerne fra EU's genopretningsfond.

0:000:00