Arla trækker ny svensk chef hjem fra Asien

1. november sætter Patrik Hansson sig i den svenske chefstol hos Arla og tager over efter Henri de Sauvage. Han har indtil nu været ansvarlig for Arlas forretning i Sydøstasien.

Line Jenvall

Arla har været på udkig efter en arvtager til Henri de Sauvage, der i foråret annoncerede, at han ville søge nye udfordringer, og nu har det store skandinaviske mejeriselskab fundet en ny chef for det svenske marked. Det oplyser Arla i en pressemeddelelse.

Navnet er Patrik Hansson. 1. november rykker han hjem fra det sydøstlige Asien, hvor han i det sidste års tid har stået i spidsen for Arlas indsats.

"Jeg glæder mig til at vende tilbage til den fantastiske organisation i Sverige og stå i spidsen for den fremtidige udvikling af vores produkter til forbrugere og kunder. Arla er en stor virksomhed, der dog for nylig har været igennem en hård periode. Jeg er sikker på, at vores naturligt sunde produkter sammen med andelsmodellen er opskriften på succes hos fremtidens forbrugere," fortæller Patrik Hansson i pressemeddelelsen.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00