Dagligvarebutikker kan komme til at mangle ansatte

MANDSKAB: Supermarkeder og købmænd kan komme til at mangle hænder, og derfor kan det på sigt komme på tale at lukke enkelte butikker kortvarigt, fortæller detailhandlen.

Administrerende direktør Per Bank for Salling Group fortalte på et pressemøde tirsdag, at man vil kunne komme til at mangle hænder i butikkerne.
Administrerende direktør Per Bank for Salling Group fortalte på et pressemøde tirsdag, at man vil kunne komme til at mangle hænder i butikkerne.Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Sine Riis Lund

Den eneste udfordring, vi måske kan få, er mangel på medarbejdere, fordi vores medarbejdere er hårdt prøvede, og der er selvfølgelig lidt flere syge end normalt.

Per Bank
Administrerende direktør, Salling Group

Vi ser ikke bort fra, at der kan være enkelte butikker, der kan blive så hårdt ramt i de kommende måneder, at der kan blive tale om lukning af enkelte butikker.

John Wagner
Administrerende direktør, De Samvirkende Købmænd

Mens butikkerne bugner af fødevarer, så er der i branchen større bekymring for, at butiksansatte kan blive en mangelvare.

Det kom frem, da fødevareminister Mogens Jensen (S) tirsdag holdt et pressemøde sammen med detailhandlen, hvor det igen blev understreget, at fødevareforsyningen er intakt.

"Den eneste udfordring, vi måske kan få, er mangel på medarbejdere, fordi vores medarbejdere er hårdt prøvede, og der er selvfølgelig lidt flere syge end normalt," fortalte Per Bank, administrerende direktør i Salling Group.

0:000:00