Daniel Rugholm ny chefkonsulent i L&F

NYT JOB: Tidligere folketingsmedlem og miljø-, landbrugs- og fødevareordfører Daniel Rugholm (K) har fået nyt job som chefkonsulent i Public Affair-afdelingen hos Landbrug & Fødevarer.

Placeholder image
Daniel Rugholm har som tidligere miljø-, landbrug- og fødevareordfører en bred erfaring med i bagagen, når han tiltræder som Landbrug & Fødevarers nye PA-chefkonsulent.

Det er et kendt ansigt inden for fødevareområdet, som melder sin ankomst på chefkonsulent-kontoret hos Landbrug & Fødevarer den 1. oktober.

Tidligere folketingsmedlem og miljø-, landbrug- og fødevareordfører Daniel Rugholm har nemlig sagt ja tak til en stilling som chefkonsulent for Public Affair-afdelingen hos erhvervsorganisationen. 

Det oplyser Landbrug & Fødevarer til Altinget.

Daniel Rugholm møder ind til en jobbeskrivelse, som består i at rådgive ledelse og bestyrelse inden for politik og strategi.

Det har altid været naturligt for mig, at arbejde for bedre vilkår for fødevareerhvervet samtidig med, at vi passer på vores natur.

Daniel Rugholm, Kommende chefkonsulent hos Landbrug & Fødevarer

Herudover kommer han til at indgå i tæt kontakt med politikerne på Christiansborg.

Køer i baghaven
Daniel Rugholm har i flere omgange stiftet bekendtskab med Christiansborg som folketingsmedlem for De Konservative. Både i perioden 2010-11 og 2014-2015.

"Jeg er nærmest vokset op med køer i baghaven og er viceborgmester i en nordjysk kommune, hvor fødevareproduktionen har stor betydning. Jeg har også set hvordan tusindvis af arbejdspladser i landbruget, på mejerier, slagterier og andre fødevareproducenter er forsvundet, fordi produktionen har vanskelige krav i Danmark," siger Daniel Rugholm i en meddelelse sendt til Altinget.

Han fortsætter:

"Derfor har det altid været naturligt for mig at arbejde for bedre vilkår for fødevareerhvervet samtidig med, at vi passer på vores natur."

Daniel Rugholm er i dag viceborgmester i Hjørring Kommune og besidder herudover en række bestyrelsesposter. Han er blandt andet næstformand for University College Nordjylland.

Omtalte personer

Daniel Rugholm

Vicedirektør, FN's Fødevareprogram, fhv. 1. viceborgmester (K), Hjørring Kommune, fhv. MF, chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer
student (Hjørring Gymnasium 2001)

Politik har aldrig været vigtigere
Få gratis nyheder fra Danmarks største politiske redaktion
Ved at tilmelde dig Altingets nyhedsbrev, accepterer du vores generelle betingelser