Om  
Ella Maria Bisschop-Larsen

Danmarks Naturfredningsforening genvælger præsident

Ella Maria Bisschop-Larsen (63) er lørdag blevet genvalgt som præsident i Danmarks Naturfredningsforening. Hun træder dermed ind i en ny tre-årig periode som præsident for foreningen.

 

Ella Maria Bisschop-Larsen blev lørdag genvalgt som præsident for Danmarks Naturfredningsforening af foreneingens 230 delegerede medlemmer. Hun blev valgt uden nogen modkandidater, oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Dermed fortsætter Ella Maria Bisschop-Larsen som præsident i yderligere tre år. Hun har været præsident for foreningen siden 2006. I forbindelse med genvalget udtaler hun blandt andet:

"I Danmark er det svært at finde lydhørhed for, at vi skal bevare den biologiske mangfoldighed. Årsagen er, at naturen ofte ses som en form for vækstbarriere. Der ligger en stor opgave foran os i at få forklaret, at en rig og mangfoldig natur er en forudsætning for vores velfærd og velbefindende – ikke en forhindring".

Ella Maria Bisschop-Larsen er uddannet cand.scient i biologi fra Københavns Universitet. Hun har tidligere arbejdet i Miljøstyrelsen, Fyns Amt og MiljøForum Fyn.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ella Maria Bisschop-Larsen

Fhv. præsident, Danmarks Naturfredningsforening
cand.scient. i biologi (Københavns Uni. 1978)

0:000:00