Denne uge på Fødevarer (2)

DET SKER: Det danske EU-formandskab optager særligt ministerens kalender denne uge. Af andre arrangementer er der bl.a. plantekongres og konference om EU's landbrugsreform.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement der skal med i kalenderen, så skriv til [email protected]

Ministeren
Fødevareminister Mette Gjerskov (S) skal tirsdag 10. januar deltage i en højtidelighed og reception i anledning af Hendes Majestæt Dronningens 40-års regentjubilæum, der vil foregå i Folketinget. Onsdag 11. januar mødes ministeren med Bruxelles-journalister i Eigtved Pakhus. Samme dag skal Mette Gjerskov også deltage i et plenarmøde med EU-Kommissionen i Bella Centret og EU-formandskabets åbningsceremoni i DR's koncerthus.

Torsdag 12. januar skal ministeren til gruppemøde med EU-kommissærerne i Bella Centret. Hun skal derudover til reception og audiens hos Dronningen på Amalienborg i anledning af EU-formandskabet. Samme dag er medlemmerne af Fødevareudvalget og Europaudvalget inviteret til møde i Fødevareministeriet om formandskabet, hvor ministeren vil deltage. Lørdag 14. januar skal Mette Gjerskov til festforestilling i DR's koncerthus i anledning af Regentens 40-års jubilæum. I samme anledning skal ministeren søndag 15. januar til gudstjeneste i Christiansborg Slotskirke og til gallataffel på Christiansborg Slot.

Folketinget
Torsdag 12. januar er medlemmerne af Fødevareudvalget og Europaudvalget inviteret til møde i Fødevareministeriet om formandskabet.

0:000:00