Denne uge på Fødevarer (3)

DET SKER: Denne uge deltager fødevareministeren blandt andet i et virtuelt debatmøde, og Landbrug & Fødevarer inviterer til Åbent Axelborg.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement der skal med i kalenderen, så skriv til [email protected]
Ministeren
Tirsdag 17. januar deltager fødevareminister Mette Gjerskov (S) i et virtuelt debatmøde på facebook om fødevarepolitik i forhold til EU-formandskabet. Fredag 20. januar skal ministeren til samråd i Europaudvalget forud for Ministerrådsmødet, som finder sted mandag 23. januar i Bruxelles.

Folketinget
Fredag 20. januar er der møde i Europaudvalget, hvor fødevareministeren vil deltage, og man vil fokusere på landbrug og fiskeri forud for Ministerrådsmødet mandag 23. januar.

Andre arrangementer
Tirsdag 17. januar afholder Madrevolutionen det virtuelle debatmøde "Fødevarerne i formandskabet - hvad skal vi spise i Europa?" Det foregår på facebook, og fødevareministeren vil deltage. Fokus vil være på fødevarepolitikken i EU og på, hvordan ministeren kan påvirke området.

Tirsdag 17. januar holder Danmarks Kartoffel Råd Årsmøde. Det sker på Egeskov Slot, hvor kartoffelambassadør 2012 bliver chipskongen Jørgen, og tidligere kartoffelambassadør Stig Rossen vil optræde. Derudover vil man se på årets aktiviteter som DM, Den store Ældrefest og Kartoffelprisen.

0:000:00