Denne uge på Fødevarer (47)

DET SKER: Fødevareministeren skal til seminar om fornyelse af EU's fiskeripolitik og til forespørgselsdebat i Folketinget. Desuden er der Økologi-Kongres, fødevareseminar og debatmøde om EU og fødevarespekulation.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected].

Ministeren
Onsdag 23. november skal fødevareminister Mette Gjerskov (S) til Stockholm, hvor hun skal deltage i et seminar om fornyelse af EU's fiskeripolitik.

Folketinget
Der er ingen udvalgsmøder eller samråd denne uge. Dog er der forespørgselsdebat i Folketingssalen fredag 25. november. Mette Bock (LA) med flere har stillet fødevareministeren en forespørgsel om landbrugets konkurrencevilkår.

Andre arrangementer
Onsdag 23. november og torsdag 24. november er der Økologi-Kongres 2011 i Vingstedcentret ved Vejle. Kongressen henvender sig til landmænd, konsulenter, forskere, køkkenledere, organisationer, myndigheder og ansatte i virksomheder, der arbejder med økologiske produkter. Der vil være forskellige slags arrangementer, for eksempel fælles plenummøder, mindre workshops og debat. Emnerne vil blandt andet være kompoststalde, fjerkræproduktion og nye forbrugertendenser. Man vil endvidere diskutere fremtidens økologi i forhold til nye teknologiske muligheder.

0:000:00