Denne uge på Fødevarer (49)

DET SKER: Denne uge skal fødevareministeren blandt andet besøge Arla Foods i Viby og til Bruxelles for at mødes med medlemmer af Europa-Parlamentet. Og så er der Økonomikongres 2011 om fremtidens fødevareproduktion.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

Ministeren
Fødevareminister Mette Gjerskov (S) indleder ugen med at besøge Arla Foods i Viby mandag 5. december. Samme dag holder ministeren oplæg hos Jordbrugets Uddannelsescenter i Aarhus. hos Djursland Landboforening og på en klimacafé for studerende og borgere i Aarhus Studenterhus. Mandag 5. december har Gjerskov desuden træffetid på Horsens Bibliotek.

Tirsdag 6. december skal ministeren til samråd i Landdistriktsudvalget på Christiansborg. Onsdag 7. december skal Mette Gjerskov til samråd i Fødevareudvalget forud for det kommende rådsmøde 16. december. Torsdag 8. december mødes fødevareministeren med medlemmer af Europa-Parlamentet i Bruxelles. Fredag 9. december skal Gjerskov til møde i Europaudvalget ligeledes forud for rådsmødet 16. december.

Folketinget
Tirsdag 6. december er der samråd i Udvalget for Landdistrikter og Øer om fødevareministerens initiativer i forhold til landdistrikterne. Udvalget har blandt andet bedt Mette Gjerskov redegøre for, hvilke initiativer hun vil tage i dette folketingsår, som i væsentlig grad vil vedrøre vilkårene for og udviklingen i landdistrikterne. Onsdag 7. december er der samråd i Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Der foreligger endnu ingen dagsorden. 9. december er der åbent møde i Europaudvalget, hvor Mette Gjerskov deltager i forbindelse med ministerrådsmødet i Bruxelles 16. december.

0:000:00