Om  
Iben Krog
Marie-Louise Boisen Lendal

Frej-medstifter stopper i Tænketanken Frej

Iben Krog Rasmussen træder tilbage fra den politisk uafhængige organisation, da hun stiller op for Venstre til næste folketingsvalg.

Max Læbo Wulff

Iben Krog Rasmusen, der indtil nu har været daglig leder og direktør for Tænketanken Frej sammen med Marie-Louise Boisen, stopper sit arbejde for tænketanken.

Det oplyser Tænketanken Frej i en pressemeddelelse.

Iben Krog Rasmussen, der var med til at stifte tænketanken 2016, stopper sit arbejde, fordi hun 20. maj blev valgt som folketingskandidat for Venstres Lolland-kreds. I pressemeddelelsen lægges der vægt på, at tænketanken er politisk uafhængig, og at det politiske arbejde og arbejdet for Frej derfor er uforeneligt.

”Tænketanken Frej er hjerteblod. Det har været mit liv at knokle for et stadigt mere bæredygtigt Fødevaredanmark i samarbejde mellem land og by siden, da vi startede organisationen i 2016. Nu er det tid til at prøve nye kræfter som folketingskandidat for Venstre. Jeg forlader en stærk organisation i fuld vækst, så det er med ro i hjertet, at jeg kan sige tak for nu,” udtaler Iben Krog Rasmussen Rasmussen i pressemeddelelsen.

Det er dog først til oktober, at det er helt slut med arbejdet for Frej. Organisationens anden daglige leder og direktør, Marie-Louise Boisen, er nemlig på barsel indtil da, og derfor fortsætter Iben Krog Rasmusen arbejdet nogle måneder endnu.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Iben Krog

Public affairs-rådgiver med ansvar for fødevarer og landbrug, Rud Pedersen, medstifter af Tænketanken Frej, medlem af Madtanken under Madkulturen, bestyrelsesmedlem i Lollands Højskole, folketingskandidat (V)
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2018)

Marie-Louise Boisen Lendal

Direktør og medstifter, Tænketanken Frej, rådgiver, Reitan Retail, bestyrelsesformand, Fonden for Plantebaserede Fødevarer, bestyrelsesmedlem, Friland
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2016)









0:000:00