Her er sommerens vigtigste fødevarenyheder

Der tales igen om at udskyde brakkrav, Rusland har ladet en vigtig kornaftale løbe ud, og så vil regeringen styrke mulighederne for generationsskifte i landbruget. Få et overblik over sommerens vigtigste fødevarenyheder.

Ruslands præsident, Vladimir Putin, har sat skub i den fødevarepolitiske dagsorden i løbet af sommeren. 
Ruslands præsident, Vladimir Putin, har sat skub i den fødevarepolitiske dagsorden i løbet af sommeren. Foto: Via Reuters/Reuters/Ritzau Scanpix
Andreas Arp

Sommerferien er ved at være slut for de fleste, og Altinget Fødevarer skruer derfor nu igen op for frekvensen forud for et spændende politisk efterår.

Skulle du være gået glip af sommerens nyhedsstrøm, eller har du bare brug for at få den genopfrisket, giver Altinget dig her et overblik over de seneste ugers vigtigste fødevarepolitiske nyheder.

Så gik den ikke længere. Efter flere forlængelser valgte Rusland i midten af juli at lade den aftale, der sikrer eksport af korn fra Ukraine gennem Sortehavet, løbe ud.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024