Høring om husdyrbrug

DOKUMENTATION: Folketinget står overfor at indlede politiske forhandlinger om miljøreguleringen af husdyrproduktionen. Derfor afholder Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg onsdag den 25. maj en høring på Christiansborg, der stiller skarpt på husdyrbrug og miljøgodkendelser i Danmark.
Marie Andergren
Folketinget står overfor at indlede politiske forhandlinger om miljøreguleringen af husdyrproduktionen. Sådanne forhandlinger bør hvile på et solidt fagligt grundlag.

Derfor er der behov for at få indkredset det juridiske og naturgivne spillerum for husdyrbrug i Danmark i forhold til en langsigtet planlægning og regulering af området.

Det mener Folketingets Miljø - og Planlægningsudvalg som, på den baggrund, har besluttet at afholde en høring under overskriften "Husdyrbrug - miljøgodkendelser og EU-krav". Høringen afholdes onsdag den 25. maj 2005 kl. 9.30-16 i Landstingssalen på Christiansborg.

Formålet med høringen
Det overordnede formål med høringen er at vurdere eksisterende lovgivning og virkemidler med henblik på at identificere behovet for ny lovgivning og nye virkemidler, og i denne sammenhæng at belyse:

0:000:00