Hvor er fødevareforskningen på vej hen

NOTE: Udviklingen af dansk fødevareforskning, samarbejde mellem erhverv og offentlig forskning og balancen mellem samarbejde på den ene side og fri, uafhængig forskning på den anden. Disse temaer bliver taget op på to debatmøder på KVL i dag.
Hvordan opnår dansk fødevareforskning en internationalt førende position? Har dansk fødevareerhverv potentialet og viljen til at investere mere i forskning? Og hvordan udvikles samarbejdet mellem erhverv og offentlig forskning?

Det er blot nogle af de spørgsmål, som vil blive diskuteret på dagens debatmøde om fødevareforskning, arrangeret af Jordbrugsakademikerne på Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole (KVL).

Blandt oplægsholderne er KVL's rektor Per Holten-Andersen, centerdirektør Lisbeth Munksgaard, Levnedsmiddelcentret samt koncerndirektør i Arla Foods Michael Stevns.

Mødet holdes torsdag den 6. april kl. 16-18 i auditorium 1-01, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg C.

0:000:00